OPERISAN: Šarić stavio implantate u jagodice i smanjio nos
Foto: Fonet

"Zategnut" do neprepoznatljivosti

OPERISAN: Šarić stavio implantate u jagodice i smanjio nos

Društvo -
Vođa narko-klana podvrgao se nizu plastičnih operacija i tako promenio lični opis. Svi zahvati, uključujući i transplantaciju kose, bili gotovi za mesec dana, a koštaju 50.000 evra

BEOGRAD - Do neprepoznatljivosti.Darko Šarić, vođa narko-klana, podvrgao se nizu plastičnih operacija i tako potpuno izmenio lični opis. Istina, promene su takve da nekim ljudima Šarić samo izgleda mlađe i „zategnutije“, dok drugima posle korekcija više ne liči na sebe.Korigovao podbradakPrema rečima poznatog plastičnog hirurga koji je insistirao na anonimnosti, do juče najtraženiji čovek na Balkanu uradio je transplantaciju kose, jagodice je uvećao implantatima i smanjio je nos. Pored toga, Šarić je išao i na korekciju podbratka i ušiju. - Da je uradio transplantaciju kose, vidi se iz aviona. Potpuno je promenio lice - implantati u jagodicama, smanjio je nos, korigovao podbradak i uši - kaže naš sagovornik i dodaje da mu nije trebalo mnogo vremena da sve to uradi, a ni mnogo novca da potroši:- Sve ovo je moglo da se završi za mesec dana. Cene operacija i korekcija variraju od zemlje do zemlje. Recimo, u svetu samo korekcija nosa košta od 10.000 do 20.000 evra. Međutim, u Južnoj Americi sve ovo košta oko 50.000 evra.Šarić, kako kaže, sad ne mora na kontrole, tek ukoliko se i ako se nešto iskomplikuje u pritvoru, odnosno u zatvoru, posetiće ga plastični hirurg.Istaknuta bradaI dr Milan Colić, specijalista opšte hirurgije, u razgovoru za Kurir kaže da se Šarić jeste podvrgao nekim estetskim zahvatima. Međutim, on dodaje da mu je teško da oceni šta je tačno uradio jer je jedna fotografija slikana iz profila, a druga spreda.- Brada je istaknuta, kao i jagodične kosti. Moguće je da je stavio implantate ili da je to rađeno masnim tkivom. Izgleda mlađe i lepše. Rađeno je nešto i oko očiju, moguće gornji kapci. Izgleda kao i da je nos malo korigovan - kaže Colić i dodaje:- Da bi nekome promenili lični opis, morali bi da lome kosti lica, što ovde nije slučaj. To su sve kozmetičke promene, a ne promena ličnog opisa.

RadovanovićOPERISAO SE ZBOG SKRIVANJAKriminolog Dobrivoje Radovanović kaže da čovek koji je uhapšen uopšte ne liči na Darka Šarića.- Ako on sam tvrdi da je on Darko Šarić, očito je potrošio prilično para za promenu ličnog opisa. Dosta je promenio svoj izgled, i to samo zbog skrivanja, da bi što duže ostao na slobodi - kaže Radovanović.

Reagovanja /kako su strani mediji izvestili o hapšenju najtraženijeg trgovca drogom /Rojters: Od evrope DO JUŽNE AMERIKEUhapšen je Darko Šarić, čovek koji je osumnjičen za trgovinu kokainom od Južne Amerike do zapadne Evrope preko Balkana.Organizovani kriminal je cvetao tokom ratova na Balkanu devedesetih godina, kad se komunistička Jugoslavija raspala, a region ostao krcat oružjem, uz mogućnost da postane tranzitni put za drogu. Asošijejted pres:BALKAN - TRANZIT ZA DROGUUhapšeni Darko Šarić bio je u bekstvu od oktobra 2009. godine, kad je operacija krijumčarenja droge koju je on, navodno, predvodio, prekinuta na urugvajskoj obali, u međunarodnoj policijskoj akciji u kojoj su učestvovali i agenti američke uprave za suzbijanje droga. Balkan je jedan od glavnih tranzitnih puteva za krijumčarenje droge ka zapadnoj Evropi.Agencija ANSA:NEMILOSRDNA BORBADarko Šarić je bio prvi na listi najtraženijih u Srbiji i njegovo hapšenje je najznačajnije još od privođenja milijardera i kontroverznog privrednika Miroslava Miškovića pre dve godine. Nemilosrdna borba protiv korupcije i kriminala među primarnim je ciljevima potpredsednika vlade Aleksandra Vučića, pobednika parlamentarnih izbora i kandidata za mesto šefa vlade Srbije.Liberasion:PAO KRALJ KOKAINAUhapšen je Darko Šarić, kralj kokaina na Balkanu, osumnjičen da je mozak mreže trgovine kokainom sa sedištem na Balkanu, organizovane od 2007. do 2009. zahvaljujući bazama u Evropi i Južnoj Americi. Borba protiv organizovanog kriminala jedan je od uslova koji EU nameće balkanskim zemljama u zamenu za njihovo približavanje 28-članom bloku.Majkl Davenport:VELIKI POMAKŠef delegacije EU u Srbiji Majkl Davenport izjavio je da je hapšenje narko-bosa Darka Šarića veoma dobra i ohrabrujuća vest.- Mislim da je to potencijalno veliki pomak u efikasnoj borbi protiv organizovanog kriminala - rekao je Davenport. On je ocenio da je ovo hapšenje znak da je srpska vlada veoma ozbiljno pristupila rešavanju takvih problema i izazova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track