Otvoren memorijalni turnir u fudbalu Vladimir Grandić

Sremska Kamenica

Otvoren memorijalni turnir u fudbalu Vladimir Grandić

Društvo -
Turnir je otvorio državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Vladimir Božović rečima: "Ovo je najbolji način da se setimo našeg heroja Vladimira Grandića, kao i svih pripadnika MUP, poginulih na dužnosti za krst časni i slobodu zlatnu, za mir i bezbednost svih građana Srbije"

BEOGRAD - U Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici danas je otvoren peti memorijalni turnir u malom fudbalu "Vladimir Grandić", u znak sećanja na hrabrog policajca koji je izgubio život boreći se protiv kriminala.Turnir je otvorio državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Vladimir Božović, saopštio je MUP.

"Ovo je najbolji način da se setimo našeg heroja Vladimira Grandića, kao i svih pripadnika MUP-a, poginulih na dužnosti za krst časni i slobodu zlatnu, za mir i bezbednost svih građana Srbije," rekao je Božović, prilikom otvaranja turnira.

Vladimir Grandić se školovao upravo u Sremskoj Kamenici i njegov herojski čin treba da bude primer današnjoj policiji da se još jače i odgovornije bori protiv svih oblika kriminala i korupcije, ali i protiv zloupotreba i korupcije u svojim redovima, rekao je Božović i dodao da se samo sledeći ovaj primer srpskoj policiji vraćaju ugled i poverenje.

Božović je potom sa porodicom, kolegama i prijateljima obišao večnu kuću policajca Grandića i položio cveće.Na turniru koji je posvećen životu izuzetnog kolege i hrabrog policajca Vladimira Grandića, koji je 12. aprila 2009. godine izgubio život boreći se protiv kriminala, učestvuje 19 ekipa iz svih policijskih uprava u Srbiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track