Najnovije vesti

SPORAZUMNO: Mića Megatrend sam sebi dao otkaz!
Foto: Fonet

Odlazi

SPORAZUMNO: Mića Megatrend sam sebi dao otkaz!

Društvo
Jovanović je podneo ostavku na mesto rektora nakon što su srpski naučnici iz Velike Britanje osporili da je Jovanović doktorirao u Londonu i na sajtu "Peščanika" naveli da nisu uspeli da uđu u trag toj disertaciji iz 1983. godine

BEOGRAD - Rektor Mića Jovanović, na lični zahtev, više nije u radnom odnosnu na Megatrend univerzitetu, saopšteno je danas iz te ustanove čiji je Jovanović vlasnik.

"Na zahtev profesora doktora Miće Jovanovića postignut je sporazum o prestanku njegovog radnog odnosa na Megatrend univerzitetu", navodi se u saopštenju i dodaje da je u toku procedura za izbor novog rekotora.

U toku je procedura izbora profesora doktora Vladana Kutlešića za novog rektora. Kutlešić je do sada bio zamenik rektora Megatrenda.

Jovanović je podneo ostavku na mesto rektora nakon što su srpski naučnici iz Velike Britanje osporili da je Jovanović doktorirao u Londonu i na sajtu "Peščanika" naveli da nisu uspeli da uđu u trag toj disertaciji iz 1983. godine.

Ministar prosvete Srđan Verbić objavio je da na Londonskoj skoli ekonomije nema doktorskog rada rektora Jovanovića i pozvao ga da podnese ostavku.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...