Najnovije vesti

DANAS KIŠA: Mestimično nepogode sa gradom i vetrom
Foto: Nemanja Pančić

Vremenska prognoza

DANAS KIŠA: Mestimično nepogode sa gradom i vetrom

Društvo
Pre podne će biti pretežno sunčano, posle podne, uveče i noću promenljivo oblačno sa mestimičnim pljuskovima i grmljavinom. Očekuje se slab vetar promenljivog smera

BEOGRAD - U Srbiji će danas ponegde biti nepogoda sa velikom kolicinom padavina, gradom i jakim vetrom, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije, navodeći da će najniža temperatura biti od 12 do 18, a najviša od 27 do 30 stepeni.

Pre podne će biti pretežno sunčano, posle podne, uveče i noću promenljivo oblačno sa mestimičnim pljuskovima i grmljavinom. Očekuje se slab vetar promenljivog smera.

U Beogradu će danas pre podne biti pretežno sunčano, a posle podne, uveče i noću promenljivo oblačno sa kratkotrajnim pljuskom i grmljavinom.Očekuje se slab vetar promenljivog smera.Najniža temperatura biće 18, a najvisa 29 stepeni.

U Srbiji u utorak i sredu će biti promenljivo oblačno, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom.Ponegde se očekuju nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i jakim vetrom. Od četvrtka pretežno sunčano sa retkom pojavom poslepodnevnih pljuskova i grmljavina.Tempratura u postepenom porastu, a od subote biće od 30 do 35 stepeni.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...