SRBI VOLE SADO-MAZO: Domaćica tražila da je prodavac bičuje!
Foto: Profimedia

Pomahnitale Srpkinje odlepile za bičevima

SRBI VOLE SADO-MAZO: Domaćica tražila da je prodavac bičuje!

Društvo -
Od kada se u bioskopima emituje film „50 nijansi: Siva“, vlasnici seks-šopova trljaju ruke zbog povećane prodaje sado-mazo igračaka koje glavni glumci koriste u filmu

BEOGRAD - Ostvarene žene, mahom uzrasta od 35 do 50 godina, vole da dobiju batine u krevetu!

Ovo, za Kurir, kaže prodavac iz seks-šopa i erotskog video-kluba koji smo posetili tragom informacije da su se dame, u poslednje dve nedelje raspomamile za sado-mazo igračkama.

Naime, od trenutka kada je u bioskopima počeo da se daje erotsko-ljubavni film „50 nijansi: Siva“, koji obiluje scenama u kojima glavni glumci koriste seksualna pomagala, skočila je prodaja tih „igračaka“.Šatro poklon- Jedna sredovečna žena je kupila kožni bič i tražila da ga isproba tako što će je moj kolega izudarati po leđima! - navodi vlasnik lokala i dodaje da su dame te koje češće kupuju, uvek uz objašnjenje da je za poklon, a da ih jače polovine uglavnom obraduju za Dan zaljubljenih i 8. mart.U drugu prodavnicu novnarka Kurira ušla je praveći se da je zainteresovani kupac.- Da li prodajete bič „mačka sa devet repova“? Isti onaj koji se pojavljuje u filmu... Ne znam da li ste čuli za njega, „50...“ - ne izgovara do kraja, a prodavac već traga za artiklom i smešeći se kaže da za ovim modelom vlada pomama.Traže noviteteU trećem seks-šopu prodavac Vlada kaže da je poslednjih desetak dana povećana potražnja za maskama za oči, bičevima i lisicama.- Tačno se vidi da su kupci gledali film i da sada traže novitete. Dolaze i muškarci i žene, svih godina i profila. Svi su zainteresovani za ove stvari! Ljudi su se ranije više zanimali za vibratore, klitoralne masažere, seksi veš... - priča Vlada iz seks-šopa na Zelenom vencu i savetuje novinarku da od 7.000 artikala kojima raspolažu izabere fetiš komplet sa bičem, kuglom za usta i maskom po ceni od 2.790 dinara. Napominje da će za dve nedelje stići isporuka luksuznog brenda „Fifty Shades of Grey“.

Beograđanin krijumčario napitakAFRODIZIJAK OD ZMIJE I ŠKORPIJEEgzotični napitak koji sadrži zmiju, škorpiju i nekoliko biljnih korenova, a u Kini se tradicionalno koristi kao afrodizijak, pronađen je na carini na aerodromu „Nikola Tesla“ u izgubljenom prtljagu jednog 40-godišnjeg Beograđanina.Carinici su na rentgenu videli flašu u kojoj su plutale zmija i škorpija. Kontaktirani su inspektori iz Ministarstva poljoprivrede koji se bave sprovođenjem CITES konvencije, koja reguliše promet zaštićenih vrsta, i preuzeli spornu pošiljku - rekli su iz Uprave carine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track