SVEČANOST: Vojska jača bezbednost
Foto: Marina Lopicic

Ministar odbrane Bratislav Gašić poručio

SVEČANOST: Vojska jača bezbednost

Društvo -
Gašić je na svečanosti, kojoj je prisustvovao i predsednik Srbije Tomislav Nikolić, rekao da je preduslov za dobru operativnu i funkcionalnu sposobnost svake vojske modernizacija jedinica
1 / 5 Foto: Marina Lopicic

BEOGRAD - U Domu garde na Topčideru sinoć je održan prijem povodom Dana Vojske, a ministar odbrane Bratislav Gašić poručio je da su u 2014. to ministarstvo i Vojska uspešno radili na jačanju mira, bezbednosti i stabilizaciji prilika u regionu, kao i na nastavku procesa evropskih integracija.

Baš smešno... Savetnici Nikolića Oliver Antić i  Radoslav Pavlović
Baš smešno... Savetnici Nikolića Oliver Antić i Radoslav Pavlović

Gašić je na svečanosti, kojoj je prisustvovao i predsednik Srbije Tomislav Nikolić, rekao da je preduslov za dobru operativnu i funkcionalnu sposobnost svake vojske modernizacija jedinica, u čemu je država Srbija veoma pomogla.

Harmonija... Ministri Nebojša Stefanović i Bratislav Gašić
Harmonija... Ministri Nebojša Stefanović i Bratislav Gašić

Radoš Bajić i Dragan Bjelogrlić
Radoš Bajić i Dragan Bjelogrlić

- Dobar deo vizionarskih ciljeva koji vraćaju Vojsku Srbije na mesto koje joj je oduvek pripadalo ne bismo mogli da sprovedemo da nismo za to stvorili okvir - rekao je Gašić.

Ljubiša Diković, načelnik GŠ
Ljubiša Diković, načelnik GŠ

On je naglasio da 23. april za srpski narod ima izuzetan značaj.- Proslavljamo ga kao najznačajniji vojni praznik u znak sećanja na Takovski ustanak, koji predstavlja uvod u konačno oslobođenje i priznanje moderne Srbije - rekao je Gašić.

Milka Forcan
Milka Forcan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track