JOŠ 15.000 EVRA ZA KRUNIN ŽIVOT: Mališani organizuju koncerte za spas teško bolesne drugarice!
Foto: Privatna Arhiva

Pomozite i vi

JOŠ 15.000 EVRA ZA KRUNIN ŽIVOT: Mališani organizuju koncerte za spas teško bolesne drugarice!

Društvo -
Učenici su se organizovali da bi sakupili sredstva za Krunino lečenje, pa organizuju koncerte u Božidarcu i u školi "Jovan Miodragović"

Kruna Una Mitrović ima maligno obolenje non hočkins limfom i trenutno je na hemoterapiji, a neophodno je da ode na parisku kliniku "Marija Kiri" gde će joj biti urađena kompletna dijagnostika koja kod nas nije moguća zbog zbog nedostatka tehničkih mogućnosti. Kruna ima zakazano lečenje u Francuskoj počev od 22 juna.

Una je, pokazalo se, veoma voljena drugarica u OŠ "Jovan Miodragović" jer su se učenici organizovali kako bi sakupili sredstva za njeno lečenje, pa su došli na ideju da organizuju koncerte u Božidarcu i u školi "Jovan Miodragović" .

"Koncert u našoj školi biće održan danas u 17 sati. Odazvao nam se veoma popularan noise pop bend "Artan Lili". Cena karte biće 300 dinara, kao i za koncert u Božidarcu 20.06. kada će nastupati beogradski demo bendovi (Kontraudar, Vibrator u rikverc, Vizelj...)", kaže Unina drugarica Jovana Zebić i apeluje na sve da dođu na koncert ili da doniraju novac koji je potreban za lečenje.

Unino lečenje košta ukupono oko 40.000 evra, a do sada je saklupljeno oko 25.000, što znači da je potrebno da se sakupi oko 15.000 za deset dana.

"Zahvalni smo svima koji su pomogli. Potrebno nam je da što više ljudi sazna ovu informaciju kako bi ova humanitarna akcija bila što uspešnija.", dodaje Jovana.

"Una je se jako loše nosila sa saznanjem da je bolesna, ali kada je videla da smo pokrenuli akciju i da se svi borimo za nju, polako je dobila nadu da će sve biti dobro. Mi je svaki dan obaveštavamo o tome šta se dešava i veoma se raduje dobroti ljudi.", završava Unina drugarica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track