VIDOVNJAK DEDA MILOJE ZNAO ŠTA ĆE BITI S KOSOVOM: Nas Srbe samo Nemci mogu da ujedine!
Foto: Dizajnzona.com

Prorok koji je predvideo raspad SFRJ

VIDOVNJAK DEDA MILOJE ZNAO ŠTA ĆE BITI S KOSOVOM: Nas Srbe samo Nemci mogu da ujedine!

Društvo -
Deda Miloje je predskazao i raspad Jugoslavije, u kojem su, kao što je svima poznato, ključnu ulogu imale upravo Nemačka i Amerika. Ali, najviše nas zanima deo njegovih predviđanja koji se odnose na pokušaje spoljnih rasturača da razore Srbiju i Kosovo.

Pomoravski vidovnjak Deda Miloje govorio je pre dosta godina, mnogo pre 1999. godine: 'Nas Srbe mož' da ujedinu samo Nemci... Oni će nas napadnu pa će se onda ujedinimo. Ima da budemo složniji nego ikad...

„Ima da zaratimo sa Germani po ceo svet. I sa Amerikanci (koji su većinom Germani - kada se u Americi odlučivalo koji će jezik biti zvaničan, engleski je pobedio nemački za jedan jedini glas!) Oni će nam budu najveći neprijatelji... Jer ne volu katolici nas pravoslavci, pa to ti je. Da nije nji' mi bi se pomirili sa Šiptari... Sad nemaju posla sa Šiptari, al će da imaju. Ne volu onio nji'. Al i' koriste, imaju interes. Ima da nahuškaju Šiptari protiv nas..."

Deda Miloje je predskazao i raspad Jugoslavije, u kojem su, kao što je svima poznato, ključnu ulogu imale upravo Nemačka i Amerika. Ali, najviše nas zanima deo njegovih predviđanja koji se odnose na pokušaje spoljnih rasturača da razore Srbiju i Kosovo.

Kao što sada znamo, to se i pokušalo, prvo nahuškavanjem Šiptara protiv nas Srba, da bi zatim Amerika sa svojim saveznicima iz NATO-a, tobože u ime Albanaca sa Kosmeta, na nas izvršila nezapamćenu agresiju.

Na pitanje: 'Zbog čega bi Amerikanci podržavali Šiptare? nema logike! Da podrže muslimane na račun hrišćana?', Deda Miloje je odgovorio:

"Da su na Kosmet umesto Šiptara bili krokodili oni bi i nji' podržali. Nji' oni uopšte ne interesuju, nji' interesuje samo novac i interes. Taki su ti oni ljudi. A posebno što su pravoslavci čista duša. To kod katolika nema. A čoveku je u duši da bude ljubomoran...”

Drugom prilikom Deda Miloje je rekao da 'Kosovo i Metohija plivaju u nafti' i dodao:

"Amerikanci nisu blesavi. Znaju oni zašto podržav'u Šiptari. Ne volu oni Šiptari nego oće da se dokopaju nafte. To ti je najglavni razlog što i' huškaju protiv Srbi", rekao je deda Miloje.

Deda Miloje je još jednom, negde sredinom 1991. godine, potvrdio da će doći do sukoba sa Amerikancima zbog Albanaca sa Kosmeta kada je rekao:

"Kad zaratimo s Šiptari, onda će se umešu i Amerikanci..."

O samom toku tog sukoba pomoravski vidovnjak nije govorio, ali bi se možda na njegov ishod mogao odnositi sledeći pasus:

"Taj što da dođe (na vlast u Srbiji 1991. godine) taj će da se bori sa Germani do poslednje kapi krvi. Nikad neće da se pokoleba. On je pravi Srbin i nikad neće da izda Srbiju. On će da s*ebe Germani. Zapamti. Bog je uz njega i nemoj da veruješ kad ga budu napadali..."

Ispunilo se tada i Deda Milojevo predskazanje da ćemo biti složniji no ikad kada nas napadnu Amerikanci i Gemani. Njegovo tumačenja da će nas napasti 'kako bi se dokopali nafte na kojoj pliva Kosmet', slaže se sa procenom nekih analitičara da su i znatna i retka rudna blaga, a verovatno i nemale rezerve nafte koji se nalaze na Kosovu (i u Srbiji), jedan od razloga agresije NATO-a, oružane ruke najkrupnijeg kapitala i moćnih nadnacionalnih kompanija.

Ako pak nije reč o nafti ispod Kosmeta, jest o onoj koja bi sa Bliskog Istoka prema Zapadu tuda proticala kao najkraćim i stoga najisplativijim putem. Kako danas vidimo, svetsko zlo se okomilo na vrh Afrike bogat naftom i polako se pomera ka Bliskom Istoku.

Pratite KURIR NA VAJBERU

(conopljanews.net)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track