SPREMITE KRATKE RUKAVE: Sutra sunčano do 22, lepo i za vikend!
Foto: Fonet

Najzad sunce

SPREMITE KRATKE RUKAVE: Sutra sunčano do 22, lepo i za vikend!

Društvo -
Od ponedeljka do četvrtka opet pretežno oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom, pljuskovima i grmljavinom

BEOGRAD - U Srbiji će u petak biti pretežno sunčano i toplije vreme sa najvišom temperaturom od 18 do 22 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Ujutro će biti sveže i mestimično maglovito vreme, a u planinskim predelima očekuje se slab mraz. Najniža temperatura vazduha kretaće se od četiri do 10 stepeni, a vetar će biti slab promenljivog smera.

I u Beogradu će sutra ujutro biti sveže s kratkotrajnom maglom, a u toku dana pretežno sunčano i toplije vreme. Vetar će biti slab, promenljivog smera. Najniža temperatura vazduha biće devet, a najviša 21 stepen.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 9. oktobra, u subotu biti toplo, u većem delu pretežno sunčano, a na jugozapadu umereno oblačno vreme. U nedelju će biti pretežno sunčano i toplo vreme. Od ponedeljka do četvrtka biće pretežno oblačno vreme, ponegde sa kratkotrajnom kišom, pljuskovima i grmljavinom. U četvrtak i petak očekuje se pretežno sunčano vreme. Najviša temperatura vazduha biće iznad, a od utorka oko prosečnih vrednosti.

Negotin i Niš najtopliji sa 19 stepeni

U Srbiji je danas najtoplije u Negotinu i Nišu, gde je u 13 sati izmereno 19 stepeni, a najsvežije na Kopaoniku, gde je temperatura pet stepeni.U Somboru, Zrenjaninu, Kikindi, Banatskom Karlovcu, Sremskoj Mitrovici, Velikom Gradištu, Ćupriji, Leskovcu, Zaječaru, Dimitrovgradu i Vranju izmereno je 18 stepeni, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ).Na Paliću, u Novom Sadu, Valjevu, Beogradu, Kuršumliji i Kruševcu izmereno je 17, Loznici, Kragujevcu, Smederevskoj Palanci, Požegi i Kraljevu 16, Sjenici 11, na Zlatiboru 10, a na Crnom Vrhu devet stepeni.

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i toplije vreme sa najvišom temperaturom od 18 do 22 stepena, saopštio je ranije danas RHMZ.Ujutro će biti sveže i mestimično maglovito vreme, a u planinskim predelima očekuje se slab mraz.Najniža temperatura vazduha kretaće se od četiri do 10 stepeni, a vetar će biti slab promenljivog smera.I u Beogradu će sutra ujutro biti sveže s kratkotrajnom maglom, a u toku dana pretežno sunčano i toplije vreme.Vetar će biti slab, promenljivog smera. Najniža temperatura vazduha biće devet, a najviša 21 stepen.U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 9. oktobra, u subotu biti toplo, u većem delu pretežno sunčano, a na jugozapadu umereno oblačno vreme.U nedelju će biti pretežno sunčano i toplo vreme.Od ponedeljka do četvrtka biće pretežno oblačno vreme, ponegde sa kratkotrajnom kišom, pljuskovima i grmljavinom.U četvrtak i petak očekuje se pretežno sunčano vreme.Najviša temperatura vazduha biće iznad, a od utorka oko prosečnih vrednosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja