LEPO I SUTRA: Sunčano i toplo, do 15 stepeni
Foto: AP

Vremenska prognoza

LEPO I SUTRA: Sunčano i toplo, do 15 stepeni

Društvo -
BEOGRAD - U Srbiji će sutra, posle mestimično maglovitog jutra, biti pretežno sunčano uz slab vetar i temperaturu do 15 stepeni Celzijusa, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Magla će se ponegde u Vojvodini zadržati i duže tokom prepodneva.

U Timočkoj Krajini biće umereno oblačno. Najniža temperatura biće od minus jedan do šest, a najviša dnevna od osam do 15 stepeni.

U Beogradu će sutra u nižim delovima grada biti kratkotrajna magla, a u toku dana pretežno sunčano vreme. Duvaće slab do umeren vetar. Najniža temperatura biće oko šest, a najviša dnevna oko 13 stepeni.

U Srbiji će narednih sedam dana ujutro u nižim predelima biti mestimično magla i niska oblačnost, koja će se ponegde po kotlinama, dolinama reka i u Vojvodini zadržati duže tokom dana. U ostalim krajevima biće pretežno sunčano sa maksimalnom temperaturom iznad prosečnih vrednosti.

Biometeorološka prognoza za petak: Biometeorološke prilike mogu imati relativno povoljan uticaj na hronično obolele i osetljive osobe, ali se u jutarnjim časovima izvestan oprez savetuje astmatičarima u predelima s maglom. Meteoropatske reakcije moguće su u vidu promenljivog raspoloženja i glavobolje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track