MIŠKOVIĆ U URGENTNOM: Poslat na pregled po nalogu suda, skočio mu pritisak!
Foto: Marina

Na kardiologiju stigao u pratnji sina

MIŠKOVIĆ U URGENTNOM: Poslat na pregled po nalogu suda, skočio mu pritisak!

Društvo -
BEOGRAD - Viši sud u Beoradu saopštio je da je današnji glavni pretres u krivičnom postupku protiv Vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića odložen jer je upućen na pregled u Urgentni centar.

Kako Kurir saznaje, Mišković se nije pojavio na suđenju, zbog čega je sud naložio medicinski pregled. On je došao jutros sa sinom Markom, gde je ustanovljeno da ima izuzetno visok pritisak, koji lekari za sada ne mogu da spuste.

Mišković je imao toliko visok krvni pritisak da mu preti pucanje srčane aorte. Na Urgentnom centru nisu hteli ni da potvrde ni da demantuju ovu informaciju.

- Sve što mogu da kažem je da će u toku dana tim povodom biti izdato zvanično saopštenje - odgovorila nam je Aleksandra Berić, portparol KCS.

Vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković danas je, po nalogu Specijalnog suda u Beogradu, primljen u Urgentni centar radi obavljanja neophodnih medicinskih pregleda, saopšteno je iz Kliničkog centra Srbije.

Specijalni sud je izdao nalog da se obavi medicinsko veštačenje zdravstvenog stanja Miroslava Miškovića u stručnoj ustanovi. Kako je navedeno u saopštenju, kompletan medicinski izveštaj biće prosledjen Specijalnom sudu. Miškoviću se sudi za malverzacije u putarskim preduzećima i utaju poreza.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track