Sećate se žene koju su izbacili iz autobusa, evo kako je pomogla devojčici koja prosi
Foto: Facebook

Status oduševio sve

Sećate se žene koju su izbacili iz autobusa, evo kako je pomogla devojčici koja prosi

Društvo -
BEOGRAD - Vesna Nestorović, koja je nedavno dospela u žižu javnosti kada je vozač izbacio zajedno sa Astorom, koji je njen pas vodič, podelila je sa ljudima iskustvo koje je doživela na Badnji dan.

Naime, krenula je u radnju bez psa da kupi hranu, kada je ispred sačekala devojčica koja joj je čestitala Badnji dan. Ubrzo je shvatila da devojčica prosi i pre nego što je zatražila nešto, Vesna je uvela u radnju kako bi joj pomogla.

"Ljudi su nas gledali, malo čudna slika za njih, slepa žena i mala devojčica, neuredna , zapuštena, a ćaskamo i bez reči sa ostalima. Pitala sam je šta bi ona volela da sada pojede. Rekla je kiflu. Osećala sam se užasno teško, a šta bi volela u kifli, ona je rekla dve kifle jer je i brat napolju.

Odustala sam od kupovine svih onih sitnica koje su mi inače potrebne jer je tako godinama tradicija spremanja za Badnje dan i veče. Kupila sam mnogo više od dve kifle devojčici. Izašle smo napolje i sačekao je brat, plakao je... "Gde si ti, mislio sam da si me ostavila", zagrljeni su ćutali a onda mu je rekla:

"Vidi ova dobra teta nam je dala za ručak, idemo kući... Toliko mi je teško da nemam snage da Vam pišem. Najverovatnije da ima dosta gladne dece i da moja mala pažnja neće izmeniti njihove živote, ali njih dvoje, brat i sestra su iz naselja Mirjeva, to dvoje dece su mi za sigurno izmenili dan. Ovaj Badnji dan. Podelimo ono što imamo, ali sa onima koji nas ni ne poznaju, tek tada će imati svi donekle isto, ali biti srećni", zaključila je Vesna u statusu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track