(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) STRAŠNO: Snimao čoveka kako gori na ulici i ladno se okrenuo i otišao
Foto: Ps

Kakvi smo to ljudi postali

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) STRAŠNO: Snimao čoveka kako gori na ulici i ladno se okrenuo i otišao

Društvo -
Na Fejsbuk stranici „Uživo s novosadskih ulica“ objavljen je video-snimak čoveka u plamenu koji je zabeležio nepoznati muškarac.

Na snimku se jasno vidi da čovek gori i leži uza zid, dok je snimatelj najverovatnije prolaznik koji je ugledao prizor na nekoj od novosadskih ulica i potom počeo da snima mobilnim telefonom. Na upozorenje da ustane i ugasi vatru, nesrećni čovek mu je samo odmahnuo rukom, što ukazuje da je bio svestan, a moguće je da se i samozapalio, piše 021.rs.Muškarac koji ga je snimao je potom okrenuo kameru i krenuo na drugu stranu, a to što je odustao od pružanja pomoći izazvalo je revolt na društvenim mrežama.

/ #NSulice / PAŽNJA: UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ /Delimo vam je jedan snimak, koji je snimljen i poslat nam još krajem...

Posted by NSU-Uživo sa novosadskih ulica on Monday, January 18, 2016

Nije poznato šta je dalje bilo sa ovim čovekom niti gde se tačno sve odigralo. Po komentarima na društvenoj mreži se jedino može zaključiti da je osoba koja gori izvesni Jovan i da mu nije prvi put da zapali odeću na sebi.Kako za portal 021 navode sa Fejsbuk stranice „Uživo s novosadskih ulica“, osoba koja im je poslala snimak nije iznosila detalje, osim da se incident odigrao još u novembru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track