SRBIJO, SPASI RUKU MALOJ ANDRIJANI: Nedostaje još 11.000 evra  za oporavak!

POMOZIMO: Sakupljeno 7.000 evra

SRBIJO, SPASI RUKU MALOJ ANDRIJANI: Nedostaje još 11.000 evra za oporavak!

Društvo -
Ostalo je 15 dana da se prikupi novac za operaciju devetomesečne Andrijane, čiju su ruku izvrnule babice prilikom porođaja

BEOGRAD - Ostalo je još 15 dana kako bi se prikupio novac za operaciju devetomesečne Andrijane Miletić, čiju su ruku prilikom rođenja izvrnule babice, zbog čega ne može da je pokreće.Za oporavak male Andrijane neophodna je operacija u Beču, zakazana za 9. februar, koja košta 18.000 evra. Kad je Kurir objavio vest o devetomesečnoj devojčici iz Kragujevca, porodica je imala svega 1.000 evra. Majka Danijela Miletić (28) kaže da je dosta ljudi zvalo i najavilo pomoć.

Težak porođaj- Zahvalna sam svima koji su pomogli i onima koji su me zvali. Za ovih pet dana uspeli smo da sakupimo oko sedam hiljada evra, a nadamo se da će u narednih nekoliko dana biti sakupljen ceo iznos. Videćemo šta će biti, ali iskreno se nadamo da ćemo uspeti u ovoj borbi i da će Andrijana imati velike koristi od operacije i da će joj ruka konačno ozdraviti. Daj bože da sve bude kako treba - kaže Miletićeva.Da podsetimo, mala Andrijana je na rođenju, 16. aprila prošle godine, težila pet kilograma, ali doktori u Kliničkom centru u Kragujevcu njenu majku nisu porodili carskim rezom i tako izbegli komplikacije. Kako Danijela Miletić tvrdi, babice su joj pritiskale stomak i, dok su izvlačili Andrijanu, izvrnuli su joj ruku i tom prilikom joj povredili nerve u ruci, koju sada ne može da pokreće.Operacija u AustrijiAndrijanu je pregledao austrijski neurohirurg i utvrdio da operacija može da se uradi dok ne napuni godinu dana. Operacija je zakazana za 9. februar, ali porodica novac mora da sakupi nekoliko dana ranije.(M. B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track