ZAHLAĐENJE: Danas oblačno, mestimično sa kišom
Foto: AP 2014.

Vremenska prognoza

ZAHLAĐENJE: Danas oblačno, mestimično sa kišom

Društvo -
U Srbiji će danas biti oblacno, hladnije, mestimično sa kišom, a na planinama sa snegom, uz minimalnu jutarnju temperaturu od dva do šest i najvišu dnevnu između pet i devet stepeni Celzijusa.

Posle podne i uveče će temperatura biti u osetnijem padu pa se slab sneg očekuje ponegde i u nižim predelima centralne i južne Srbije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Ujutru i pre podne će na severu, a do kraja dana i u ostalim krajevima ipak doći do postepenog prestanka padavina i delimicnog razvedravanja, naveo je RHMZ i dodao da će duvati umeren i jak severozapadni vetar.

U Beogradu će danas biti oblačno, hladnije i povremeno sa kišom, a posle podne i uveče se očekuje postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje.

Vetar će biti umeren severozapadni, a očekuje se dnevna temperatura od četiri do sedam stepeni Celzijusa.

Kada je reč o izgledima vremena za sedam dana, do 11. februara, RHMZ predviđa da će u petak biti umereno do potpuno oblačno, ponegde sa slabom kišom i susnežicom, na planinama sa slabim snegom.

Do srede će biti pretežno sunčano i toplo, sa pojačanim južnim i jugoistočnim vetrom, samo će u ponedeljak u severnim krajevima doći do promenljive oblačnosti, ponegde uz slabu kišu.

U noći sa utorka na sredu i u sredu se očekuje naoblacenje sa kišom, u planinama sa snegom i padom temperature.

U četvrtak će biti hladno uz postepen prestanak padavina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track