VOZAČI, OPREZ! Kolovozi mokri, smanjena vidljivost
Foto: Kurir

Stanje na putevima

VOZAČI, OPREZ! Kolovozi mokri, smanjena vidljivost

Društvo -
Saobraćaj u Srbiji se odvija po mokrim kolovozima, a magle ima na području Crnog Vrha, Kopaonika i Palića zbog čega je smanjena vidljivost, saopštio AMSS.

Prema posednjim informacijama Uprave granične policije, na putničkim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja, ali su na na teretnim terminalima Batrovci sa Hrvatskom, zadržavanja duga i višesatna na izlazu iz naše zemlje.

Sva oštećenja na kolovozu u vidu rupa ili kolotraga su slabo vidljiva, a dodatno predstavljavaju opasnost u vožnji jer su ispunjena vodom. Kraj radne nedelje nam po pravilu donosi pojačan intenzitet saobraćaja, pa se savetuje više strpljenja i tolerancije za volanom ukoliko dodje do nepredvidjenih gužvi ili zastoja. Vozači ovih dana treba da obrate pažnju i povećaju oprez ukoliko prolaze putevima koji vode dolinama reka ili pored stenskih useka i klisura, jer je opasnost od odrona veća zbog čestih promena vremena. Pored odrona, na koje nas upozoravaju iz JP „Putevi Srbije“, punu opreznost za volanom zahtevaju i deonice na kojima je, zbog započetih radova, došlo do izmene u režimu saobraćaja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track