VOZAČI, OPREZ! Prilagodite brzinu zbog mokrih kolovoza
Foto: Kurir

Stanje na putevima

VOZAČI, OPREZ! Prilagodite brzinu zbog mokrih kolovoza

Društvo -

Saobraćaj na putevima u Srbiji je umerenog intenziteta, a vozačima se savetuje oprezna vožnja zbog mokrih kolovoza usled obilnih padavina praćenih grmljavinom, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

AMSS je upozorio vozače na moguće odrone u planinskim predelima koji otežavaju vožnju.

Po poslednjim informacijama Uprave granične policije, na putničkim terminalima na srpskim granicama nema zadržavanja dužih od 30 minuta.

Do sutra u 6.00 na mostu Gazela izvodiće se radovi na čišćenju i pranju mosta na pešačkim stazama u oba smera. Radovi će se izvoditi u pokretu u krajnjoj desnoj (zaustavnoj) saobraćajnoj traci i obezbedjeni su adekvatnom signalizacijom.

Do 20. juna od 22.00 do 5.00 na delu autoputa E - 75, od petlje T6- skretanje za Novi Sad do petlje Lasta, izvodiće se radovi na farbanju zasutavne trake u oba smera.

Zbog radova na popravci havarisane elastične odbojne ograde na autoputu od petlje Bubanj Potok do petlje Beograd do 15. juna od 22.00 do 6.00 biće izmenjen režim saobraćaja. Radovi se izvode u pokretu, sa povremenim zatvaranjem brze ili zaustavne trake.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja