Jeftinije karte Jat ervejza do kraja maja

Jeftinije karte Jat ervejza do kraja maja

Društvo -
Kupovinom povratne karte za 99 evra putnici mogu stići do Beča, Štutgarta, Tivta, Podgorice, Skoplja, Ohrida, Sarajeva ili Dubrovnika, ali mogu kupiti i kartu u jednom smeru za let do Hitrou aerodroma u Londonu

BEOGRAD - Putnici "Jat ervejza" će od danas moći da počnu jeftinije putovanje do osam destinacija u Evropi i regionu po nižim cenama karata u okviru promotivne akcije koja traje do 31. maja.Povratak u Beograd, ukoliko je povratna karta u pitanju, putnici mogu planirati do 1. jula ove godine.

Kupovinom povratne karte za 99 evra putnici mogu stići do Beča, Štutgarta, Tivta, Podgorice, Skoplja, Ohrida, Sarajeva ili Dubrovnika, ali mogu kupiti i kartu u jednom smeru za let do Hitrou aerodroma u Londonu.

Takođe, do Ohrida ili Skoplja može da se stigne za samo 37 evra, a do Kopenhagena, Geteborga ili Stokholma za samo 69 evra.

Povratne karte po ceni već od 109 evra važe za putovanja do Soluna i Pule, kao i za let u jednom smeru do Amsterdama.

Po ceni od 125 evra može biti kupljena povratna karta iz Beograda do Dizeldorfa, a za 135 evra Jatovi putnici mogu stići do Atine, Istambula, Milana, Rima ili Frankfurta.

Tokom perioda promotivne prodaje, mogu biti kupljene jeftinije povratne karte i za letove do Berlina i Brisela po ceni od 149 evra, do Ciriha od 159 evra ili do Pariza od 189 evra.

Povratno putovanje iz gradova u regionu Podgorice, Tivta, Sarajeva ili Skoplja preko Beograda ka destinacijama u Evropi, Jatovi putnici mogu ostvariti po ceni od 209 evra.

U cenu su uračunate sve pripadajuće takse, osim troškova izdavanja avionske karte.

U saopštenju se podseća da Jat ervejz od juna 2011. pruža mogućnost plaćanja aviokarata putem mobilnog telefona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track