OPREZNO ZA VOLANOM ZBOG NOVIH ŠKOLARACA: Saobraćaj umeren i bez zastoja
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stanje na putevima

OPREZNO ZA VOLANOM ZBOG NOVIH ŠKOLARACA: Saobraćaj umeren i bez zastoja

Društvo -

Saobraćaj je trenutno umerenog intenziteta i obavlja se bez većih problema, osim na deonicama gde se izvode radovi pa je neophodno striktno poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije.

Auto-moto savez Srbije vozače upozorava da će na početku nove školske godine mnogi mališani prvi put postati samostalni učesnici u saobraćaju.

"Kako bi ovi najmlađi učesnici stigli bezbedno do svog odredšta, apelujemo na vozače da voze sporije i budu krajnje pažljivi i strpljivi u zonama škola, da dodatno smanje brzinu kako bi mogli da reaguju na svaki neoprezan korak mališana", navodi se u saopštenju AMSS.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima trenutno nema dužih zadržavanja od 30 minuta.Vreme zadžavanja na graničnim prelazima je promeljivo, posebno u turističkoj sezoni.

Od 1 do 4. septembra 2016. između 7 i 17h, na državnom putu I A reda broj 1, od petlje Novi Banovci do petlje Beška, izvodiće se radovi na obeležavanju središnje linije.

Od 1.do 8.septembra između 7 i 17h na državnom putu I A reda broj 3, od petlje Adaševci do petlje Kuzmin, izvodiće se radovi na popravci elastične odbojne ograde u razdelnom pojasu.

Od 1.septembra 2016. godine, od 22 časa do 2. septembra u 5 sati u pravcu ka Nišu, na državnom putu I A reda broj 1 (autoput E-75), na naplatnoj stanici „Bubanj Potok“, izvodiće se radovi na čišćenju i pranju naplatne stanice. Radovi će se izvoditi u pokretu i biće obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Kada je reč o neprohodnim putnim pravcima, usled pokretanja klizišta Rošci, na državnom putu II B reda broj 355, deonica Šiljkovica-Rošci, na snazi je izmena režima saobraćaja. Saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom.

Saobraćaj je obustavljen i na državnom putu IIB reda broj 355, Gojna Gora-Čačak (Ljubić) u mestu Caganje, zbog obrušavanja dela trupa puta.

Zbog oštećenog mosta od 25.07.2016.g obustavljen je saobraćaj na državnom putu IIA reda broj 143, deonica Pričević-Pecka. Saobraćaj se preusmerava na lokalne saobraćajnice ovog područja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track