DAME ČESTITALE KURBAN BAJRAM: Neka veliki praznik unese sreću, mir i ljubav u vaše domove
Foto: Dragana Udovičić

Počela četvorodnevna proslava

DAME ČESTITALE KURBAN BAJRAM: Neka veliki praznik unese sreću, mir i ljubav u vaše domove

Društvo -

Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković čestitala je danas svim vernicima Islamske veroispovesti Kurban bajram sa porukom da veliki praznik unese sreću, mir i ljubav u sve domove bez obzira na veru i naciju.

"U ime Narodne skupštine i svoje lično ime svim vernicima Islamske veroispovesti čestitam Kurban bajram, sa željom da ovaj veliki praznik unese sreću, mir i ljubav u sve domove, bez obzira na veru i naciju.

Neka nas ovaj praznik podseti na snagu tolerancije, strpljenja i sloge u svakom trenutnku provedenom sa našim porodicama i susedima", navodi u čestitiki Gojković, saopsteno je iz Skupštine Srbije.

Mihajlovićeva čestitala Kurban-bajram

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastruktrue Zorana Mihajlović čestitala je danas građanima islamske veroispovesti Kurban bajram."Građanima Srbije islamske veroispovesti čestitam praznik Kurban-bajram, uz želju da u vaše domove unese mir i blagostanje, a među susedima, ma koje veroispovesti bili, osnaži toleranciju i solidarnost", rekla je Mihajlović u čestitki.

Foto: Stefan Jokić
Foto: Stefan Jokić

Ona je navela da je različitost bogatstvo koje treba čuvati i negovati."Različitost je bogatstvo koje kao društvo treba da čuvamo i negujemo jer samo kroz saradnju i zajedništvo Srbiju možemo učiniti dobrim mestom za život, po meri svih njenih građana. Želim vam dobro zdravlje, napredak i sreću u porodici, a sa susedima dobru volju, mir i razumevanje", napisala je Mihajlovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track