SAD I ZVEZDARA IMA ROLERIJADU: Mali pobednici dobili rolere, slušalice i kacige
Foto: Beoinfo

Uz podršku opštine i građana Konjarnika

SAD I ZVEZDARA IMA ROLERIJADU: Mali pobednici dobili rolere, slušalice i kacige

Beograd -

BEOGRAD - Zamenica predsednika Skupštine grada Beograda Andrea Radulović otvorila je sinoć manifestaciju Zvezdarska rolerijada , koju je organizovalo Udruženja građana Rudo, a uz podršku opštine Zvezdara i građana Konjarnika.

"U ime Grada želim da zahvalim organizatorima na izuzetnoj saradnji u realizaciji manifestacije sportsko-kulturnog sadržaja, koja je od velikog značaja ne samo za Zvezdarce nego i za sve Beograđane izjavila je Radulovićeva.Radulovićeva je navela da će grad nastaviti da podržava slične inicijative sugrađana na svim opštinama, u cilju svojevrsne decentralizacije milionskog grada kakav je Beograd, saopštila je Gradska uprava.

Prema njenim rečima, važno je da svi delovi grada budu podjednako zastupljeni kada je reč o ovakvim sadržajima i da svi građani Beograda imaju jednostavan pristup kulturnim, zabavnim i sportskim dešavanjima bez obzira na to u kom delu grada žive.

Foto: Beoinfo
Foto: Beoinfo

Zamenica predsednika Skupštine grada je učesnicima poručila da pobedi najbrži, ali i da su svi već pobednici samim učešćem u jednom važnom događaju za Zvezdaru i Beograd.

Predsednik opštine Zvezdara Miloš Ignjatović je istakao da ovakve manifestacije motivišu građane da se što više bave sportom i rekreacijom, ali i da promovišu druženje i zdrav život. O značaju govori i činjenica da će sledeće godine biti obeležena 20. godišnjica Beogradske rolerijade.

Pobednici su dobili vredne nagrade - rolere, slušalice i kacige, a publika je uživala u kulturno-zabavnom programu, u kojem su nastupili muzički bend i predstavnici nekoliko plesnih škola, navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track