ZAHVALNICA: Adrija medija grupa zlatni partner Oktoberfesta
Foto: Dragan Kadić

Čuveni festival sjajan i u Beogradu

ZAHVALNICA: Adrija medija grupa zlatni partner Oktoberfesta

Društvo -

Među najboljima Nemanja Pajić, glavni i odgovorni urednik brenda Kurir i Storija, primio priznanje Nemačko-srpske privredne komore u ime AMG

Prvi Oktoberfest u organizaciji Nemačko-srpske privredne komore (AHK Srbija), čiji je medijski sponzor bila naša kompanija „Adrija medija grupa“, održan je sinoć, i to u posebno pripremljenom šatoru između hala 5 i 13 na Beogradskom sajmu.Organizator je dodelio specijalna priznanja sponzorima i partnerima, bez kojih ovogodišnji Oktoberfest ne bi bio moguć. Među njima se našla i „Adrija medija grupa“, kao zlatni partner, koja je bila medijski sponzor ovog izuzetnog događaja. U ime naše kompanije zahvalnicu je primio glavni i odgovorni urednik brenda Kurir i magazina Stori Nemanja Pajić.

Uspešna saradnja... Deo menadžmenta AMG sa poslovnim partnerima
Uspešna saradnja... Deo menadžmenta AMG sa poslovnim partnerima

Brojni gosti su i drugo veče zaredom imali prilike da dožive čuveni nemački festival na jedinstven način i uživaju u pivu, vrhunskim bavarskim specijalitetima od mesa i muzičkim majstorijama najpoznatijeg domaćeg trubačkog sastava - Big benda Dejana Petrovića.

- Ove godine ima mnogo novina, a jedna od najvažnijih je da Oktoberfest prvi put organizuje Nemačko-srpska privredna komora. Veliko je zadovoljstvo učestvovati u tako nečemu, a pošto sam čuo da je sinoć bila sjajna zabava, i večeras vam želim još jedno nezaboravno veče - kazao je na otvaranju Udo Ajhlinger, drugi potpredsednik Nemačko-srpske privredne komore.

ZabavaTAKMIČENJE U DRŽANJU KRIGLIOktoberfest ne bi bio to što jeste da prisutni nisu imali prilike da se oprobaju u veštinama s pivom. I ovoga puta organizovano je takmičenje u držanju krigli i ispijanju „zlatne tečnosti“.

J.V.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja