Najnovije vesti

Nebojša Stefanović čestitao Novu godinu i Božić policiji i građanima
Foto: Marina Lopičić

Nebojša Stefanović čestitao Novu godinu i Božić policiji i građanima

Društvo

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović čestitao je danas pripadnicima policije ali i svim gradjanima Srbije predstojeće novogodišnje i božićne praznike.

"Poštovani gradjani Srbije, hvala vam što smo zajednički, a nikako drugačije nismo ni mogli, uspeli da očuvamo bezbednost naše zemlje. Hvala vam što poštujete zakon i hvala vam što poštujete policajce koji naporno rade svoj posao. Želim vam srećnu Novu godinu i vama i vašoj porodici svako dobro", naveo je ministar policije u čestitki gradjanima.

U čestitki pripadnicima ministarstva na čijem je čelu, Stefanović je ocenio da su oni u godini na izmaku radili vredno, odgovorno, ponosno i hrabro i da je, zahvaljujući tome, smanjena stopa kriminaliteta na ulicama.

"Uspeli smo da smanjimo količine droge i da uhapsimo veliki broj narkodilera koji truju našu decu. Zahvaljujući vašem ogromnom radu uspeli smo da se suprotstavimo izazovima koje nose migracije, da učinimo da naše granice budu bezbedne, ali i da postignemo da ulice Srbije budu sigurne, da se gradjani osećaju bezbedno i da žive u zemlji koja brine o njima. To je veliki rezultat koji smo zajedno uspeli da postignemo u 2016. godini", ocenio je Stefanović.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...