KOPNENA ZONA BEZBEDNOSTI: Đorđević i Diković Novu  2017. dočekali sa vojnicima i starešinama
Foto: Ministarstvo Odbrane Srbije

Poželeo srećnu Novu godinu

KOPNENA ZONA BEZBEDNOSTI: Đorđević i Diković Novu 2017. dočekali sa vojnicima i starešinama

Društvo -

BEOGRAD - Ministar odbrane Zoran Đorđević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković dočekali su novu 2017. godinu sa pripadnicima Vojske Srbije koji su angažovani u Kopnenoj zoni bezbednosti.

Đorđević je proveo novogodišnju noć u bazi Golema čuka, a general Diković u bazi Istočni Mojstir.

Tom prilikom, o stanju i aktivnostima u bazi referisao je zamenik komandanta Kopnene vojske general-major Želimir Glišović, a nakon kratkog obilaska ministar je razgovarao i sa komandantom snaga u Kopnenoj zoni bezbednosti pukovnikom Slađanom Stamenkovićem i komandirom baze majorom Predragom Radunovićem.

U razgovoru sa pripadnicima vojske, ministar je predočio novine vezane za sistem odbrane koje će obeležiti godinu pred nama, posebno se osvrnuvši na promene vezane za podoficirski kor, status profesionalnih vojnika, kao i na statusna pitanja.

Čestitajući Novu godinu u prvim minutima 2017. godine, Đorđević je pripadnicima vojske poželeo mnogo uspeha, sreće i zdravlja u narednoj godini.

Uz novogodišnje želje, general Glišović je takođe izrazio zahvalnost ministru odbrane u ime svih pripadnika Vojske Srbije angažovanih u toj bazi u Kopnenoj zoni bezbednosti koji novogodišnje praznike provode daleko od svojih porodica.

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije proveo je novogodišnju noć sa pripadnicima Vojske Srbije na bazi Istočni Mojstir u Kopnenoj zoni bezbednosti.

General Diković je svim pripadnicima Vojske Srbije u toj bazi poželeo mnogo sreće i zdravlja u 2017. godini.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track