Dete nestalo iz igraonice u Kragujevcu!

Skandal

Dete nestalo iz igraonice u Kragujevcu!

Društvo -
Kristijan Ružmanović (5) iskrao se s rođendana i sam prešao tri raskrsnice. Baka ga pronašla na ulici pola kilometra dalje
KRAGUJEVAC - Noćna mora svakog roditelja!
Ana i Aleksandar Ružmanović bili su šokirani kad nisu zatekli svog petogodišnjeg jedinca Kristijana u igraonici „Svet mašte“, u kojoj su ga prethodno ostavili na rođendanskoj proslavi drugarice!
-Na moje pitanje gde mi je sin jedna od tri vaspitačice rekla je: „Tu je negde“. Rastrčali smo se po okolini, ali mi sina nigde nije bilo. Pozvali smo policiju i prijavili nestanak - prepričava majka Ana dramu koja je tek počinjala.
- Kroz glavu mi je prošlo da mi je dete odveo neki pedofil, da su ga oteli trgovci belim robljem... Tek posle dvadesetak minuta javila se moja majka i plačući od sreće kazala da je Kikija našla na ulici u blizini njene zgrade, na pola kilometra od igraonice! Ni vlasnik igraonice, ni vaspitačice nisu našli za shodno da nam se makar izvine.
Dete je iz neograđenog dvorišta otišlo na ulicu, a oni to nisu ni primetili - ozlojeđena je Ana.
Pukom srećom maleni Kristijan nije stradao iako je sam prešao četiri prometne ulice i tri raskrsnice dok na njega, nije naletela baka.

Igraonica: Majka je kasnila- Rođendan traje dva sata i do kad smo mi odgovorni za njega, dete je bilo u igraonici. Majka nije došla po njega na vreme i dete je otišlo kod bake, kako je samo reklo. Bila je i policija i konstatovala da propusta nije bilo - izjavio je za Kurir suvlasnik „Sveta mašte“ Srboljub Marković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track