BOGOLJUB KARIĆ: Strogo slušam ženu, prvu bračnu noć smo proveli na podu
Foto: Printscreen

BOGOLJUB KARIĆ: Strogo slušam ženu, prvu bračnu noć smo proveli na podu

Društvo -

Bogoljub Karić došao je u Srbiju kako bi sa porodicom proslavio najveći hrišćanski praznik Vaskrs. Tom prilikom se prisetio kako je proslava najvećeg hrišćanskog praznika izgledala nekad, ali se i osvrnuo na svoju prvu bračnu noć.

"Skupili smo se danas po običaju, to nas raduje i jača kao porodicu da budemo svi zajedno na Vaskrs".

"Svi su doleteli u Srbiju, Okupljamo se za Uskrs i za slavu Svetog Jovana. Strogo slušam ženu i moramo svi mi da učestvujemo", rekao je Bogoljobu Karić i poručio svim građanima Srbije da porodica predstavlja stub društva.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

"Krstili smo petoro unučadi i čekamo još četvoro novih i želimo samo da se gradi, radi i rađa. To želim svim građanima Srbije: da se radi i da se rađa. Porodica predstavlja stub društva - rekao je Bogoljub i poručio mladima da je najvažnije da poštuju roditelje.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

"Mladi, to su neke čudne generacije, i poručujem im da je najvažnije da poštuju svoje roditelje. I to je neophodno, jer porodica ako je složna, onda može sve", rekao je on.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Prisetio se i kako su slavili Vaskrs na Kosovu.

"Dođu četiri fijakera i idemo sa tatom, mamom i bakom do Pećke petrijaršije, tamo nas čekaju sestre naše monahinje. Služba je trajala od 4 sata do devet ujutro. Posle idemo oko patrijaršije tri puta. Kad se pričestimo, izljubimo se. Moja baka i mama su farbala jaja za svaku porodicu, za tursku, albansku, svakome je najmanje koliko dece ima pa puta tri", prisetio se Bogoljub.

Vaskrsa se prisetila i Milanka Karić:"Živeli smo zajedno svi u jednoj kući i bilo je prepuno dece, uvek je bilo divno, prisetila se Milanka.

Bogoljub se prisetio i prve bračne noći.

"Prva naša bračna noć bila je na podu, sve su sobe bile zauzete i tata ne da da iznajmimo kuću, svi moramo zajedno. Mi smo uzeli dušek na pod i tu smo ja i žena proveli šest meseci. I kad se Dragan oženio, prešli smo u njihovu sobu, to je bilo fantastično", rekao je Bogoljub u Premijeri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track