Za dete do šest godina besplatan boravak
Foto: Promo

LETO S KONTIKIJEM U BUDVANSKOM HOTELU PARK 3*

Za dete do šest godina besplatan boravak

Društvo -

Hotelski park je idealan za dečju igru a plato ispred restorana idila je za umorne oči. Tu su i tereni za male sportove. Na zelenoj površini usred parka su ležaljke. Potpuno nov je i a-la-cart hotelski restoran sa specijalitetima i ponudom koja je od prvog dana promovisala hotel u mesto vrhunskog zalogaja i raznovrsne a ukusom bogate ponude pića. Tu je naravno i hotelski parking.

A gde to sve ima? Odgovor je u budvanskom hotelu Park 3*. Sagrađen sedamdesetih godina prošlog veka na Slovenskoj plaži, u božanstvenom parku po kome je i dobio ime, ovog leta obukao je poptuno novo, svečarsko ruho. Adaptiran, preuređen, doteran i umiven, nameran je da ponovo postane ono što je bio – oaza vrhunskog odmora s neponovljivim mirisima Mediterana i zelenog plašta stoletnog drveća a na par koraka od božanstvene plaže koju zapljuskuju vode plavog Jadrana i miluje sunce od jutra do mraka.

foto: Promo

I pored novog ruha puno toga je što govori da je Hotel Park ostao svoj, autentičan i propoznatljiv po diskretnoj nenametljivosti i šarmu kojem mnogi nisu odoleli. Takav će bit ii ubuduće. Recepcija goste iznenađuje širinom i jednostavnošču. U sobama je mini-bar, tv, internet, klima. Tek renovirane sobe sa francuskim krevetima su okrenute prema moru. Kao i terase. Sa druge strane, koja gleda na parking i ulicu, terase ne postoje ali su tu mali ispusti ili francuski balkon, za peškire i kostime…

Usluga u hotelu je koncipirana na bazi polupansiona uz bogatu ponudu švedskog stola za doručak i ručak. Cena boravka je 36 evra po danu za jednu osobu, odnosno 40 u zavisnosti od izbora sobe. Ono što je povoljnost jeste podatak da je za dete do šest godina boravak besplatan dok drugo dete do 14 godina plaća 50% od cene iz ponude.

foto: Promo

Deo ove sjajne priče jeste i podatak da je deo hotela Park i božnastveno turističko naselje apartmanskog tipa sa 15 vila koje su udaljene između 400 i 500 metara od plaže ali su prostorno deo celine parka u kome je istoimeni hotel. Cena smeštaja u ovim apsolutno komfornim vilama je 17 evra za krevet.

Budva je jedan od najstarijih i najlepših gradova Jadrana. Danas, festivalski centar i prestižno mondensko letovalište s jednom od najfascinantnijih obala u ovom delu Evrope. Prelepe uvale, peščani žalovi, ostrvca u plavetnilu mora i živopisna naselja uz obalu s maslinjacima u zaleđini, karakteristika su Budvanske rivijere ukrašene mediteranskom klimom i autentičnim prirodnim ambijentom. Slovenska, Jaz, Mogren, Bečići, Pržno, Miločer i Sveti Stefan, samo su neke od božanstvenih plaža ove rivijere. Ukoliko na letovanje krenete s Kon Tikijem sve pobrojano biće deo vaše letnje svakodnevnice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track