PREDRAG GRADIO VIKENDICU 17 GODINA, A EVO KO JE SADA U NJOJ: Oficir mekog srca poklonio letovanje porodici s Kosmeta sa troje dece
Foto: Facebook Printscreen/Pedja Predrag Milisavljević

Sve besplatno! Hrana, smeštaj, prevoz, bazen...

PREDRAG GRADIO VIKENDICU 17 GODINA, A EVO KO JE SADA U NJOJ: Oficir mekog srca poklonio letovanje porodici s Kosmeta sa troje dece

Društvo -

BEOGRAD/MIONICA - Predrag Peđa Milisavljević gradio je vikendicu 17 godina i umesto da u njoj sam uživa ovaj oficir mekog srca odlučio je drugačije - da u njoj ugosti porodicu koja nema novca.

OGLAS DEVOJKE IZ ZRENJANINA ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: Nudi besplatno kuću i platu od 20.000 ali pod jednim uslovom!

foto: Facebook Printscreen/Pedja Predrag Milisavljević

Predrag je, naime, vikendicu sa bazenom ponudio na korišćenje onima koji nemaju ni za odmor, ni za letovanje - petočlanoj porodici Šarić sa Kosova i Metohije.

OVA LUKSUZNA KUĆA U SRBIJI IZDAJE SE BESPLATNO: Ima samo jedan uslov, koji svi mogu ispuniti! (FOTO)

Za Peđin oglas, objavljen početkom avgusta na njegovom Fejsbuk profilu, brzo se pročulo pa su ljudi krenuli da ga šeruju. U prvi mah, kako je ispričao Predrag u jednom intervjuu, nije bilo odziva jer se, kako je rekao, "siromašni stide".

foto: Facebook Printscreen/Pedja Predrag Milisavljević

Ubrzo su, međutim, počele da stižu poruke na Fejsbuk, ali i obična "starinska" pisma.

Ovaj grad u Srbiji POKLANJA KUĆU mladima koji hoće da žive na selu!

Prvi gost velelepne vikendice sa bazenom nadomak Mionice jeste porodica Šarić, koja broji pet članova. Nezaposleni roditelji svojoj deci niti su mogli, niti mogu da pruže bilo kakvo letovanje, pa su mališani svaki letnji raspust provodili isključivo kod kuće. Ali ovog leta sve je drugačije.

LUKSUZNU KUĆU U VRANIĆU DAJE BESPLATNO: Uslov briga o tri psa i devet mačaka

Šarići su prvi, ali verovatno ne i jedini gosti u Predragovoj kući jer ovaj oficir, koji je sa 14 godina otišao od kuće u vojnu školu, kaže da dobro zna kako je to nemati, a želeti.

Predrag dodaje i da je želeo da usreći nekog ko nema, a uz kuću i bazen, idu o njegovom trošku i hrana i prevoz. Želeo je, kaže, da kuća odzvanja od dečjeg smeha.

(Kurir.rs/EPK/Facebook/Foto: Facebook printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track