KRALJEVČANKA NAPADNUTA NA ULICI: Saksijama gađao ženu jer mu smeta njen pas

Brutalno

KRALJEVČANKA NAPADNUTA NA ULICI: Saksijama gađao ženu jer mu smeta njen pas

Društvo -

Nakon što je staford Maje L. pobegao iz dvorišta zgrade, komšija je brutalno nasrnuo na nju, iako njen ljubimac nikoga nije napao

Maja L. nedavno je napadnuta u Ulici Tanaska Rajića u Kraljevu zbog svog psa, koji je zasmetao komšiji.

U razgovoru za Kurir Maja L. tvrdi da njen staford Beta nikada nikog nije napao, da nije agresivan i da ga svi u komšiluku vole.

- Incident se odigrao 28. avgusta uveče. Drugarica, koja takođe ima staforda, i ja sedele smo u dvorištu naše zgrade. Neko od komšija je ostavio otvorenu kapiju i Beta i Klea su izašle na ulicu. Odmah smo potrčale za psima. Kučići su otišli do Ulice Tanaska Rajića, koja nam je blizu, i u tom momentu nastao je haos. Čovek je stajao na terasi i krenuo da viče na nas - opisuje Maja početak nemilog događaja.

Ona dodaje da su se psi uplašili i pobegli pod terasu, a da komšija nije prestajao da lupa.

- Rekla sam mu da sačeka, da ne lupa toliko i da ćemo pse odmah vezati. Nakon što sam to učinila, rekla sam mu da je vezana i da nema problema. Međutim, on je počeo da me gađa saksijama s terase i samo pukom srećom nije me pogodio. Tresla sam se kao prut. Tu nije kraj. Izleteo je iz stana, pokušavala sam da ga smirim i govorila da su psi vezani - navodi naša sagovornica.

Prema njenim rečima, čovek ju je vređao i psovao, dok su njena prijateljica i ona bezuspešno pokušavale da ga umire.

- Uhvatio me je za ruku i počeo da me vuče po ulici. Bila sam preplašena. To je trajalo sve dok nije izašla njegova žena, koja ga je povukla. Da ga nije sklonila, on bi mene ubio - priseća se ova Kraljevčanka.

Sagovornica Kurira kaže da je jedan od komšija pozvao policiju i da su dali izjave po njihovom dolasku, a ona takođe planira da podnese prijavu.

- Čim je došla policija, on je zaćutao. Napravio mi je podlive na ruci, još me boli. Išla sam i u Hitnu pomoć. Sada čekam da vidim šta će policija uraditi nakon izjava koje smo dali - kaže nam Maja i zaključuje da nikada nije doživela ovakvu, ali ni sličnu neprijatnost.

M. Branković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Evo šta će vam se desiti ukoliko vozite presporo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track