Gradonačelnik Siniša Mali podržao otvaranje Fly Fly World Travel Centra
Foto: Promo

Gradonačelnik Siniša Mali podržao otvaranje Fly Fly World Travel Centra

Društvo -

Danas je u Beogradu otvoren „Fly Fly Travel World Travel Center“. Ovaj turističko-poslovni centar predstavlja prvi centar ovakvog tipa na ovim prostorima, a nastao je iz ideje kompanije „Fly Fly Travel“ da se poboljša komunikacija među čitavom turističkom privredom, a i svim poslovnicama ove kompanije u svetu.

World Travel Center obuhvata prostor od preko 1000 kvadratnih metara i očekuje se da će do kraja godine pružati radna mesta za preko 300 zaposlenih. Otvaranju je prisustvovao gradonačelnik grada Beograda Siniša Mali, kao i bitni činioci srpske privrede i predstavnici vlade Republike Srbije.

Gradonačelnik je ovom prilikom izjavio: Meni je veliko zadovoljstvo što sam danas ovde, jer ovo nije samo otvaranje još jedne poslovnice, već nastavak vizije jednog mladog čoveka i još uvek mlade firme. U Beogradu ima nikad manje nezaposlenih, a to je između ostalog zbog onoga što radite vi privatnici, koji pronalazite šansu da ostvarite svoju viziju, za šta je Fly Fly Travel pravi primer. Došao sam da podržim ovu firmu koja je i dalje mlada ali sa velikim potencijalom. Air Serbia je prošle godine otvorila direktnu liniju za Njujork, tako da vam je lakše da otvorite kancelariju tamo, želim vam i Njujork i Australiju i Moskvu. Grad će biti uz vas, samo zadržite osmeh i optimizam da napravimo grad lepšim.

foto: Promo

Prisutnima se obratio i predsednik Fly Fly Grupe Igor Vujović Nađ koji je tom prilikom poručio: Širenje i unapređenje poslovanja je nezaobilazni činilac uspešnog razvitka bilo koje kompanije. Nadamo se da će ideja „World Travel Centra“ doprineti razvoju turizma kao jedne od najbrže rastućih grana ekonomije. Posebno nam je drago da kao kompanija doprinosimo smanjenju nezaposlenosti, a kao jedna od najbrže rastućih kompanija iz oblasti turizma nastavićemo da to radimo i u budućnosti.

foto: Promo

Kompanija Fly Fly Travel osnovana je 2009. godine sa predstavništvom u Beogradu. Trenutno posluje na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Turske i Austrije. Pored razvijenog poslovanja kvalitet ove kompanije dokazuju i brojne nagrade kao što su: Brand Leader Award, Biznis Partner, Turističko Srce i brojne druge.

Promo tekst / Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track