Najnovije vesti

ADRIA MEDIA GROUP NA VIRTUELNOM SAJMU ZAPOŠLJAVANJA: Prilike za prakse i sticanje radnog iskustva
Foto: Promo

ADRIA MEDIA GROUP NA VIRTUELNOM SAJMU ZAPOŠLJAVANJA: Prilike za prakse i sticanje radnog iskustva

Društvo

Adria Media Group i ove godine će učestvovati na Virtuelnom sajmu zapošljavanja, koji traje od 11. do 18. oktobra.

Ovaj sajam zapošljavanja najveći je svoje vrste u regionu i aktivan je na OVOJ adresi. Kao srebrni izlagač, Adria Media Group nudi mnogo noviteta svim zainteresovanim posetiocima koji bi da steknu iskustva u najvećoj medijskoj kući u regionu.

 

O nama

 

Naša kuća kao regionalni izdavač pokriva 40 procenata tržišta na prostoru zemalja bivše Jugoslavije, 25 procenata tržišta dnevnih novina u Srbiji i Makedoniji i 64 procenta korisnika interneta u regionu. Adria Media Group ima 720 zaposlenih i multimedijalni portfolio od 26 onlajn izdanja, 30 Jutjub kanala, kao i 57 štampanih izdanja, koja plasira na 31.000 prodajnih mesta.

 

Zašto mi?

 

Zahvaljujući razvijenim programima stručnog usavršavanja, mladi talenti imaju mogućnost da prođu obuku i svakodnevno rade sa timom stručnjaka iz željene oblasti, da steknu nova znanja i veštine i dugoročno postanu deo nekog od naših stručnih timova. Naš uspeh najvećim delom je zasnovan na stručnosti, kvalitetu i kreativnosti naših zaposlenih, kao i na njihovom dugogodišnjem iskustvu, neprekidnom razvoju i konstantnom prilagođavanju novim tehnologijama.

 

Ponude

 

U sklopu sajma, na štandu Adria Media Group naći ćete ponude za poslove iz sfere marketinga, novinarstva, grafičkog dizajna i drugih. Više o svim pozicijama možete pogledati OVDE.

 

foto: Promo

 

Sajam je aktivan od 11. do 28. oktobra i svi zainteresovani mogu da posete sajam na OVOM LINKU.

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...