Sajam nameštaja počinje pre predviđenog datuma
Foto: Promo

Sajam nameštaja počinje pre predviđenog datuma

Društvo -

I ove godine nas očekuje raznovsna ponuda na 55. Sajmu nameštaja u Beogradu. Mnogi domaći i strani izlagači se angažuju kako bi pripremili što bolje modele i uslove za predstojeću manifestaciju. Izdvojili smo jednu kompaniju koja se istakla kako najavom mnogih noviteta, tako i neverovatnim uslovima za kupce obezbedivši već od sutra 16.10. sajamske popuste do 25%.

“U skladu sa prošlogodišnjim sloganom,istovremeno osluškujući naše kupce, zaključili smo da je korektno ponuditi sajamske uslove pre Sajma, jer mnogi ne žele da čekaju sajamske gužve kako bi do već odabranog komada nameštaja došli po nižim cenama koje ih očekuju. Zato smo odlučili da ove godine sa Sajmom krenemo još ranije i da od 16.10. pa sve do 12.11.obezbedimo sajamski popust do 25% na ceo Atlas proizvodni asortiman po kome smo poznati, ali i na asortiman italijanskih brendova IDP Italia, Pensarecasa.it i Stones.”-rekli su u kompaniji.

Međutim, mnogi Sajam ne iščekuju zbog boljih uslova kupovine, već kako bi ispratili trendove i dočekali nove modele koje izlagači pripremaju. Na naše pitanje šta nas to očekuje kako od ove kompanije tako i na samom Sajmu iz Atlas-a su nam odgovorili: “Sajam u Milanu je definitivno najveći događaj u našoj industiji koji diktira trendove, tako da će postojati tendencija da se ti trendovi donesu i na naše tržište. Što se naše kompanije tiče, vođeni željama da to predstavimo našoj publici, ali i da pokušamo da inoviramo, uspostavili smo saradnju sa italijanskim dizajnerima i kompanijama koje bi u tome mogli da nam pomognu i doprinesu našem razvoju. Zato sa sigurnošću možemo da tvrdimo da će ponuda biti veoma interesantna i da ćemo uspeti da duh Italije spojimo sa našim kvalitetom stvarajući tako proizvod koji će zadiviti posetioce. “

foto: Promo

Ponuda na sajmu će obuhvatiti njihove prepoznatljive sofe i ugaone garniture urađene u novim materijalima, između ostalog kako ekološkim tako i onim pogodnim za kućne ljubimce, u kombinaciji sa drvetom i metalom, ali i prateći program za spavaće sobe, dnevne boravke i trpezarije. U njihovim salonima nameštaja, već se mogu videti neki modeli koji najavljuju fenomenalnu ponudu, ali i izuzetne proizvode italijanskih partnera iz njihovih najnovijih kolekcija.

Saznali smo da to nisu jedine novosti. Atlas je već godinama izlagao u Hali 1 Beogradskog sajma, ali je ove godine odlučeno da se prikažu u dizajn segmentu i tako pored starog mesta izlažu i u Hali 3, gde će u periodu od 7.11. do 12.11. biti predstavljeni na potpuno novi način. U skladu sa tim najavili su iznenađenje koje na našim prostorima nije viđeno. Nisu nam odali tajnu, ali su rekli da smo dobrodošli, kao i svi posetioci Sajma koji ce 9.11. moći da uživaju u pripremljenom performansu.

foto: Promo

Kompanija Atlas se pored pomenutog užurbano priprema i za Atlas Designers Contest koji će biti predstavljen publici na ovogodišnjem ENTERtainment-u 26.10., gde će troje fenomenalnih dizajnera prikazati po četiri modela pravljena od materijala koji se koriste u izradi nameštaja. Svako od njih ce ispričati svoju priču kombinujući guščije perje, najkvalitetniju kožu i štofove, bukov masiv, inox, HR pene i ostale repromaterijale koji se koriste u proizvodnji Atlasovih proizvoda. Treba pomenuti da ova kompanija kontinuirano podržava kulturu, pa je tako ove godine podržala film Vrati se Zone, našeg mladog slikara Pavla Jovovića koji danas završava izložbu u galeriji Progres, sa naglaskom na humanitarni Teniski turnir poznatih koji je ove godine prikupljao sredstva za fondaciju ‘’Uvek sa decom’’ kojima je pomoć najviše potrebna.

Ponudu kompanije Atlas možete videti na njihovom sajtu ali i u maloprodajnim objektima u Beogradu, Čačku i Užicu na navedenim adresama.

Salon nameštaja Beograd- Bulevar Arsenija Čarnojevića 69a, prekoputa Kombank arene, tel. 011/ 2400-987

Salon nameštaja Čačak- Bulevar oslobodilaca Čačka 151, tel. 032/559-0-566

Salon nameštaja Užice- Javorska bb, Sevojno, tel. 031/512-244

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track