PAŽLJIVO ZA VOLANOM: Početak vikenda donosi pojačan saobraćaj širom Srbije
Foto: Dragana Udovičić

STANJE NA PUTEVIMA

PAŽLJIVO ZA VOLANOM: Početak vikenda donosi pojačan saobraćaj širom Srbije

Društvo -

Početak vikenda donosi veći broj vozila i pojačan saobraćaj kako na glavnim putnim pravcima i na izlazima iz većih gradova, tako i na putevima koji vode prema vikend naseljima i turističkim mestima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije", nema zadržavanja ;na naplatnim stanicama, a prema podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima na ;putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 15 minuta.

Zbog radova na auto-putu kod Bubanj Potoka u smeru ka Nišu, vozače očekuje usporeno odvijanje saobraćaja, a AMSS preporučuje ;vozačima koji putuju ka Nišu je da koriste obilazni put koji vodi preko Avale ka Mladenovcu i naplatnoj stanici Mali Požarevac. Radovi su produženi do utorka, 24. oktobra.

Danas počinju radovi na popravci kolovoza na deonici Gornji Milanovac-Preljina (Brđanska klisura, Prislonica), a predvidjeno je da traju do ;petka, 27. oktobra u periodu od 7.00 do 17.00, osim nedelje, 22. oktobra kada radova neće biti.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track