POSLE 5 DANA ZAVRŠEN TREĆI SAJAM MEDIJA: Evo zašto je Adria media group simbol kvaliteta i uspeha!
Foto: Kurir

VELIKA POSEĆENOST NAŠEM ŠTANDU!

POSLE 5 DANA ZAVRŠEN TREĆI SAJAM MEDIJA: Evo zašto je Adria media group simbol kvaliteta i uspeha!

Društvo -

Zanimljiv sadržaj… Na našem štandu bilo je više od 150 gostiju, a njihove nastupe ispratilo je više od 150.000 posetilaca

Kompanija „Adrija medija grupa“ dokazala je još jednom zašto je najugledniji i najveći izdavač na zapadnom Balkanu!

Uspešni na svakom polju... Lepe devojke promovisale su naša izdanja, foto: Kurir

Na našem štandu, koji se nalazio na udarnom mestu, na samom ulasku u halu, bilo je više od 150 gostiju. Njihove nastupe pratilo je više od polovine svih posetilaca sajma, kojih je bilo preko 150.000.

foto: Kurir
foto: Kurir
foto: Kurir
foto: Kurir

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, potpredsednica Vlade dr Slavica Đukić Dejanović, predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac, nekadašnji tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević, pisac i lider SPO Vuk Drašković samo su neke od ličnosti koje smo ugostili.

foto: Kurir

Najveću gužvu izazvali su akteri rijaliti šou-programa „Parovi“ Teodora Radoičić, Ivan Ivanović Đus i Milutin Radosavljević Mili. Ništa manje nije bilo zanimljivo uz Gocu Tržan, Nedu Ukraden ili goste iz rijaliti programa „Tvoje lice zvuči“ poznato Leona i Miru Škorić.

foto: Kurir
foto: Kurir
foto: Kurir

Brojni lekari, eksperti, pisci, glumci, sportisti smenjivali su se iz dana u dan, iz minuta u minut na štandu „Adrija medija grupe“, na kom je bilo više od 40 sadržaja za sve uzraste i profile čitalaca.

foto: Kurir
foto: Kurir

O ugledu i kvalitetu „Adrija medija grupe“ i naših izdanja dovoljno govori i podatak da je organizator Sajma medija poverio našoj kompaniji realizaciju dve panel-diskusije na glavnoj bini koje su bile posvećene medijima: „Kako do slobode u medijima“ i „Ima li još novinarskih veličina“.

„Adrija medija grupa“ s uspehom je završila nastup na trećem Sajmu medija. Već danas počinjemo pripreme za sledeće druženje u oktobru naredne godine.

(Kurir.rs/Foto: Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track