KUPOVINE PODELI NA RATE – BEZ KAMATE I BEZ GLAVOBOLJE!
Foto: Promo

Nove pogodnosti kreditnih kartica Vojvođanske banke

KUPOVINE PODELI NA RATE – BEZ KAMATE I BEZ GLAVOBOLJE!

Društvo -

Kupovina novih komada garderobe i obuće ili poklona kako bi obradovali neku vama dragu osobu, ponekad predstavljaju pravi izazov. Pronalaženje načina da se iz kućnog budžeta u nekom momentu izdvoji izvesna svota novca, ume da zada glavobolju.

Zbog toga je Vojvođanska banka odlučila da postojećim i budućim klijentima olakša tako što će svaku kupovinu pretvoriti u istinsko uživanje. Od sada, plaćanja svim kreditnim karticama MasterCard Gold, Visa „moja“ i Visa olimpijskim - moguća su na rate - bez kamate i bez glavobolje!

Za iznose koji se dele na dve do šest rata, troškovi naknade iznose četiri, a za plaćanja na sedam do 12 rata pet odsto. Naknada se otplaćuje istom dinamikom kao i glavni iznos.

foto: Promo

Dovoljno je da nakon kupovine, na lak i komforan način - slanjem SMS poruke ili pozivanjem Kontakt centra Vojvođanske banke, sami odredite broj rata koji vam odgovara. Zahvaljujući novim pogodnostima, na isti način možete da podelite i sva plaćanja preko interneta, veća od 2.000 dinara.

Pozivamo vas da nas posetite u jednoj od 105 poslovnica širom Srbije, ili da pogledate sve detalje naše ponude na sajtu Vojvođanske banke. Nabavite svoju kreditnu karticu – podelite obaveze na rate i uživajte u kupovini bez kamate i glavobolje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track