Najnovije vesti

SNEŽNA MEĆAVA PARALISALA AMERIKU: Srbi već 3 dana čekaju na let Er Srbije iz Njujorka! Niko ne zna kada će se vratiti kući!
Foto: AP

podeljene su im karte za let do moskve

SNEŽNA MEĆAVA PARALISALA AMERIKU: Srbi već 3 dana čekaju na let Er Srbije iz Njujorka! Niko ne zna kada će se vratiti kući!

Društvo

Dvadesetak putnika iz Srbije već treći dan u Americi čeka na avion Er Srbije koji je iz Njujorka trebalo da poleti 4. januara, ali je let, zbog snežne mećave, otkazan.

 

Putnici koji su se javili našoj televiziji i želeli da ostanu anonimni kažu da nemaju nikakve informacije kada bi mogli da krenu ka Srbiji, a da to ne znaju da im kažu ni u kol centru Er Srbije koji neprestano zovu, prenosi N1. 

 

Za grupu putnika koja je na aerodromu Džon Kenedi u Njujorku, kako kaže, uzaludno čekala avion srpske avio kompanije, preksinoć je obezbeđen hotelski smeštaj, da bi im ujutro bile podeljenje karte za let do Moskve, ruskog Aeroflota.

 

Ali, onda se ispostavilo da je taj avion zapravo u Vašingtonu.

 

U Er Srbiji kažu da je grupu putnika sa njihovog leta iz Njujorka preuzeo ruski Aeroflot. Na to su, kažu, putnici i pristali, nakon čega su autobusom prebačeni u Vašington gde se nalazi avion ruske kompanije.

 

Time je, objašnjavaju, brigu o grupi putnika preuzeo Aeroflot, koji Er Srbiju, kako kažu, nije obavestio o tome da s transportom putnika postoji bilo kakav problem.

 

Prema navodima medija, u čitavu priču  se navodno uključila se i ambasada Srbije u Americi koja sada pokušava da putnicima obezbedi što brži povratak u Beograd.

 

(Kurir.rs/N1/Foto: AP)

 

 

PPOGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Ciklon bomba pogodila Ameriku

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...