NEPROCENJIVO ISKUSTVO ZA RAZVOJ KARIJERE NA KORAK OD TEBE - Prijavi se odmah!
Foto: Promo

PROMO

NEPROCENJIVO ISKUSTVO ZA RAZVOJ KARIJERE NA KORAK OD TEBE - Prijavi se odmah!

Društvo -
foto: Promo

Često kažu: „Ne možeš pronaći posao bez iskustva, a ne možeš dobiti iskustvo bez posla.“ Da li vam je ova situacija poznata? U poslednje vreme stičemo utisak da je studentska praksa bitna kao fakultet i da jedno bez drugog ne idu. U moru obaveza na fakultetu, hiljada stranica koje student mora da nauči i spremi, postavlja se pitanje kada odvojiti vremena za praksu i koje su to kompanije u kojima možemo steći relevatno iskustvo.

Sjajna vest je što se Coke Summership program prakse odvija baš tada kada nema ispitnih rokova! Ovaj jedinstveni program praksi pruža pruža priliku studentima da steknu prva radna iskustva, kao i da kroz rad sa mentorima, edukaciju, treninge i upoznavanje funkcionisanja velikog poslovnog sistema uspešno započnu poslovnu karijeru i unaprede teorijski stečena znanja sa svojih fakulteta, a namenjen je svim studentima treće i četvrte godine, apsolventima, diplomcima, kao i polaznicima master studija akreditovanih Univerziteta i visokih škola u Srbiji. Na različitim pozicijama, studenti imaju priliku da tokom šestonedeljnog programa usavrše svoje liderske sposobnosti, poslovnu komunikaciju i efikasno upravljanje vremenom, veštine u upravljanju projektima, kao i veštine prezentovanja. Tokom šest godina, koliko i traje Coke Summership, radost, entuzijazam, želja za znanjem i timski rad obeležile su ovaj program prakse.

„Glavni razlog da se prijavim na Coke Summership program su bile želja za poslovnim iskustvom i pozitivne stvari koje sam čuo o kompaniji. Zato sam se veoma obradovao nakon nekoliko krugova selekcije, kada sam dobio sjajne vesti:,,Primljen si na Summership''. Na praksi sam bio deo sjajne ekipe mladih ljudi i imao sam priliku da na celovit način upoznam poslovanje kompanije. A kada se završila jedna priča, počela je druga. Dobio sam priliku da počnem da radim i to u sektoru koji me najviše interesuje, u finansijama. Definitivno bih preporučio Coke Summership program svim mladim I amboicioznim ljudima“, reči su Miloša Radakovića, polaznika programa.

foto: Promo

Na nedeljnom nivou, poslaznici Coke Summership programa, imaju priliku da stiču iskustvo kroz četiri dana rada na konkretnom projektu sa mentorom, ali i jedan dan interaktivnih predavanja u kojima su predavači top menadžeri kompanije, kao i stručnjaci iz poslovnih organizacija sa kojima kompanija sarađuje.

U programu do sada učestvovalo preko 150 polaznika, a više od njih 50 nakon prakse dobilo posao u kompaniji.

Svi zainteresovani studenti koji žele da povećaju svoje šanse za uspešan početak poslovne karijere, steknu dodatna znanja i provedu uzbudljivo leto radeći sa zaposlenima u kompaniji, mogu se prijaviti u periodu od 12. marta do 9. aprila na sajtu www.cokesummership.com

( Promo tekst - Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track