Belvi Travel vam preporučuje Kosta Bravu po ceni od 459€!
Foto: Promo

Belvi Travel vam preporučuje Kosta Bravu po ceni od 459€!

Društvo -

Najbolja prilika za atraktivno, sadržajno i prihvatljivo letovanje! Belvi Travel vam nudi po specijanim cenama desetodnevni „last minute“ paket aranžman.

foto: Promo

Ljoret De Mar, Guitart Central Park Aqua Resort 3* cena 459€ (hotel + avion), polazak 17 jun

KOSTA BRAVA - LLORET DE MAR

Ljoret de Mar - ’’Cvet na moru’’ je letovalište u centralnom delu španske turističke regije Kosta Brava (Divlja obala), koja se prostire dužinom od oko 200 km, severno od Barselone prema francuskoj obali. Njena priroda, klima i istorijsko nasleđe, uz prelepu obalu koju zapljuskuje Sredozemno more, čine je jednom od najatraktivnijih turističkih regija Evrope. Ljoret De Mar je udaljen oko 70 km od Barselone sa kojom je spojen redovnim autobuskim i železničkim linijama. Predstavlja jedno od najvećih i najlepših španskih letovališta na Sredozemnom moru. Poseduje nekoliko dugačkih peščanih plaža sa preko sto hiljada hotelskih ležajeva, mnoštvo restorana, barova, šoping centara, zabavnih parkova. Desetine hiljade turista iz celog sveta, već decenijama, traže u ovoj izuzetnoj atmosferi zabavu i kupanje, a letovalište nudi toplo i podnošljivo sunce, peskovite, čiste i uredne plaže od kojih je najveća gradska plaža Santa Maria ili možda najlepša Fenals plaža, takođe i vrelinu noćne zabave uz sangriju, flamenko i druge moderne ritmove u diskotekama. Plaže su javne, zakup ležaljki i suncobrana nije obavezan. Pored nezaboravnog provoda u Ljoretu, Belvi Travel svojim gostima nudi lako dostupne i sadržajne izlete i obilaske bogate istorijske i kulturne baštine gradova u regiji Kosta Brave, kao i zanimljiva mesta za celodnevni provod. Organizuju se izleti za Barcelonu sa obilaskom Gaudijevih remek dela (Sagrada Familija, kuća Batljo i La Pedrera), Španskog trga, brda Monžuik, Olimpijskog stadiona, zatim Kolumbov spomenik, Katalonski trg, Gotska četvrt, stadion Kamp Nou, Akvarijum, Magične Fontane - jedinstveni spoj vode, muzike i svetla. Poseta La Siesti (Flamenco program) je svakako jedan od najboljih provoda na letovanju uz fantastičan šou najboljih flamenko igrača i gitarista Španije. Belvi Travel vas vodi u obilazak muzeja Salvadora Dalija u mestu Figueras, jedinstvenom po svojoj neobičnoj postavci i fascinantnim eksponatima i u obilazak Empuriabrave – španske Venecije, prelepog primorskog grada koji presecaju vodeni kanali.

foto: Promo

GUITART CENTRAL PARK AQUA RESORT 3 LLORET DE MAR

Belvi Travel je izabrao za svoje goste hotel iz poznatog lanca sadržajnih Guitart hotela * obogaćen Aqua parkom i spa sadržajima. Okružen je mirnim ulicama u središnjem delu Ljoret De Mara, udaljen je oko 300m od dela grada poznatog po četvrtima sa atraktivnim večernjim i noćnim provodom, diskotekama, raznovrsnim restoranima, muzičkim kafeima, barovima i drugim mestima za celodnevnu zabavu. Okružen je brojnim prodavnicama, šoping centrima i restoranima. Od gradske plaže je udaljen oko 400m, a od posebno uređene i poznate Fenals plaže oko 250m do koje se stiže najkraćim putem, stepenicama koje prolaze kroz kompekls Guitart hotela. Hotel poseduje recepciju, hotelski lobi sa barom i TV salonom, barove Habarenas, Salsa Cafe bar, Salsa Pool bar, Yatch club i sezonske restorane Mediterano, Havana i Petit Grill u kojima se služe jela mediteranske, lokalne i internacionalne kuhinje i pansionski obroci. Tri otvorena bazena na sunčanoj terasi sa ležaljkama i suncobranima i pool barom, dečji bazen, zatvoreni bazen, aqua park, igraonica za decu, dečji mini klub, ambulanta i spa centar. U okviru Spa centra nalazi se i zatvoreni bazen sa toplom vodom (uz doplatu). U večernjim časovima za goste se organizuje zabavni i animatorski program. Wi-fi internet u zajedničkim prostorijama je besplatan. Hotel sadrži 250 standardnih Economic soba. Sobe poseduju: centarlizovani klima uređaj, TV sa satelitskim programom, wi-fi internet, kupatilo, balkon. Usluga u hotelu je polupansion (doručak i večera) - buffet servis (samoposluživanje).

foto: Promo

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track