U akciji Kurira i poslednja maturantkinja iz Zvečanske spremna za maturu!
Foto: Marija Dejanović

Tradicija

U akciji Kurira i poslednja maturantkinja iz Zvečanske spremna za maturu!

Društvo -

Svaka čast - Bojana Ristivojević odabrala haljinu za M. B. i obezbedila joj frizuru, da bi zatim šminkerka Svetlana Ivković devojci ponudila posao fizioterapeuta u njenom studiju

Bojana Ristivojević pokazala je da ima veliko srce, tako što se priključila našoj društveno odgovornoj akciji Kurira "Obucimo maturante iz doma za nezbrinutu decu" i jednoj devojčici ulepšala dan.

foto: Marija Dejanović

S obzirom na to da je naša kompanija u saradnji sa pojedinim firmama i poznatim ličnostima i ove godine tradicionalno pomogla brojnim školarcima iz Zvečanske da zasijaju na maturskoj večeri, naša dobra dela nastavljaju da usrećuju one kojima je to potrebno. Voditeljka TV "Hepi" odazvala se našem pozivu i angažovala sve što je potrebno da sredi M.B. Ruku pod ruku, prvo su posetile studio "Alme Couture" u centru grada, gde su dugo birale odevnu kombinaciju, da bi za zatim zajedno otišle u frizerski salon "Niva studio exclusive".

foto: Marija Dejanović

- Jako sam srećna što su kolege iz Kurira odabrale bas mene za ovu akciju i što su me pozvale. Nema ničeg lepšeg nego pomoći nekome. Družila sam se sa sjajnom devojkom i sigurna sam da će za maturu izgledati sjajno. Mi Srbi smo human narod i svi smo plemeniti i dobri, ali potrebno nam je da nas prodrma, pozove, osvesti i kaže: "Hajde da nešto uradimo", kao što su to uradile kolege iz Kurira - rekla je Bojana.

foto: Marija Dejanović

Nakon toga, devojka je obuću potrazila u "Metrou" u TC Stadion, a onda je usledilo ulepćavanje lica u studiju "Ceca" na Dedinju, gde se M. B. prijatno iznenadila profesionalnom šminkom, budući da je paralno sa pohađanjem srednje škole završila kurs za šminkera i fizioterapeuta. Kada se maturantkinja tip-top skockala, uz kaficu je otvorila dušu i ispričala svoju životnu priču.

Poznata šminkerka Svetlana Ceca Ivković ponudila joj je posao u svom studiju i besplatnu obuku radi boljeg usavršavanja, a ujedno joj je i poklonila srebrni nakit kao poklon za matursku noć. Svaka čast na humanitosti.

M. Dejanovic

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track