SPECIJALNA PONUDA 1+1 BESPLATNO BELVI TRAVELA ZA KRIT: Tamo gde je zadovoljstvo veće od cene aranžmana, 11 dana/10 noćenja, polazak 15. jula, avionskim prevozom već od 699€– CENA ZA 2 OSOBE!
Foto: Promo

SPECIJALNA PONUDA 1+1 BESPLATNO BELVI TRAVELA ZA KRIT: Tamo gde je zadovoljstvo veće od cene aranžmana, 11 dana/10 noćenja, polazak 15. jula, avionskim prevozom već od 699€– CENA ZA 2 OSOBE!

Društvo -

Iskoristite akciju u turističkoj agenciji Belvi Travel i povedite dragu osobu na letovanje potpuno besplatno! Promocija 1+1 BESPLATNO za jedno od najlepših grčkih ostrva Krit, uključuje smeštaj, avionski prevoz i dinarski deo, gde jedna osoba plaća, a druga letuje potpuno BESPLATNO.

Krit je najjužnije, najsunčanije i najveće grčko ostrvo. Takođe i ostrvo nestvarne lepote, bogate zaostavštine i zanimljivih ljudi. Fascinantan je spoj prošlosti i sadašnjosti, mesto Zevsovog rođenja, centar minojske kulture... Danas je prestižna turistička destinacija kosmopolitskog opredeljenja i nevidljive posebnosti zbog koje mu se vraćaju svi oni koji ga jednom posete.

Ponuda za odmor na ovom ostrvu jednako je bogata kao i sam Krit, koji se ponosi lepotom glavnog grada Herakliona, renesansnim obeležjima gradića Retimno i mirom zaliva Mirabelo čiji je ukras Agios Nikolaos... Ne zaboravite da su na Kritu uživali i grčki bogovi. Sledite njihovu mudrost.

foto: Promo

KRIT - desetodnevni specijalni paket aražmani:

Hotel Hersonissos Central 3* Mali, ekonomičan hotel, izgrađen u tradicionalnom stilu, u centru Hersonisosa, nadomak starog grada, pored luke. Udaljen 200m od gradske plaže i 100m od trgovačkog dela grada. Hotel sadrži restoran, bazen sa restoranom, internet, lobi sa TV salonom. Sobe su klimatizovane i sadrže TV, mini bar, sef, wi-fi internet, kupatilo, balkon. Usluga u hotelu je polupansion (doručak - večera) - buffet servis (samoposluživanje).

SPECIJALNA PONUDA 1+1 BESPLATNO: 699€ paket aranžmana (avion + hotel *noćenje sa doručkom* + dinarski deo), polazak 15. jula

foto: Promo

RODOS - desetodnevni specijalni (last minute) paket aražmani:

Hotel Atlantis City 3*, hotel se nalazi u srcu starog grada u blizini luke Mandraki, 250m od plaže. Hotel sadrži recepciju, klimatizovan hotelski lobi sa TV salonom, restoran, wi-fi internet, roof garden (terasa na krovu hotela). Sobe su dvokrevetne od 20kvm sa dva standardna ležaja ili jednim širokim (francuskim) ležajem, sobe poseduju klima uređaj, flat TV sa satelitskim programom, kafe aparat, telefon, sef , mini frižider, wi-fi internet, fen, kupatilo, balkon. Usluga u hotelu je doručak - buffet servis (samoposluživanje).

Specijalna ponuda(http://belvi.rs/putovanja/rodos-leto-2018-hotel-atlantis-city-3/),: 619€ paket aranžmana (avion + hotel + dinarski deo), polazak 16 jul

Hotel Romantza Mare 3* , hotel se nalazi 50 m od plaže, 6 km od grada Rodosa, 4 km od Kalitee, 17 km od aerodroma. Hotel sadrži zajednički salon, terasu, recepciju. Sobe imaju balkon, tuš, fen ,frižider, tv sa satelitskim programom, klimu Usluga u hotelu je polupansion doručak i večera – buffet servis (samoposluživanje).

SPECIJALNA PONUDA:499€ paket aranžmana (avion + hotel + dinarski deo), polazak 16 jul

Specijalne ponude turističke agencije Belvi Travel, možete videti na www.belvi.rs ponude se odnose na autobuske i avionske aranžmane za najtraženije destinacije ovog leta.

Detaljnije informacije o ponudi možete dobiti pozivom na: 011/32-23-300

( Promo tekst - Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track