Najnovije vesti

NA BELVI TRAVELOVOM ČARTERU ZA KRF – smeštaj i avionski prevoz ZA DVE OSOBE od 489€!
Foto: Promo

NA BELVI TRAVELOVOM ČARTERU ZA KRF – smeštaj i avionski prevoz ZA DVE OSOBE od 489€!

Društvo

Uživajte ovo leto u zelenom raju Krfa i povedite nekog POTPUNO BESPLATNO! Polazak 3. avgusta.

Ukoliko tražite idealnu podunu za letovanje, Belvi Travel vam predlaže kristalno more Krfa, uz SPECIJALNU PONUDU, jedna osoba plaća, druga letuje besplatno: 11 dana/10 noćenja, smeštaj i avionski prevoz, po ceni za dve osobe od 489€!

foto: Promo

Krf je jedno od najlepših ostrva zemlje sa krajnjeg juga Balkana. Posle Kefalonije, drugo je po veličini ostrvo Jonskog arhipelaga. Najveći i glavni grad je Krf sa oko 40.000 stanovnika. Prema legendi, grad i ostrvo nazvani su po nimfi Kerkiri, iz čije je veze sa bogom mora Posejdonom rođen Feak, praotac drevnih Feačana.

Ovaj mitski narod ugostio je Argonaute i Homerovog junaka Odiseja, koji je odavde, prema poznatom epu, najzad stigao do svoje Itake.

Povoljan geografski položaj, izuzetni klimatski uslovi i atraktivne plaže svrstavaju Krf u grupu visoko cenjenih turističkih odredišta. Leži u Jonskom moru, na severozapadu Grčke, udaljen tri kilometra od albanske obale i 15 km od obala Epira.Ostrvo ima specifičan izdužen oblik, koji podseća na srp ili latinično slovo f. Pretežno brdovitim krajolikom preovladavaju bogate četinarske šume, vinogradi i preko četiri miliona maslinovih stabala.

foto: Promo

KRF - SPECIJALNI PAKET ARANŽMAN ZA DVE OSOBE – JEDNA OSOBA PLAĆA, DRUGA LETUJE BESPLATNO

Club/vila KRISTINA A kat., apartmanska vila, skladnog izgleda i arhitektonskog rešenja sa velikim bazenom sa ležaljkama i suncobranima u sopstvenom vrtu, ograđenom i odvojenom od glavne ulice Dasije. Na raspolaganju je 7 studija/apartmana. Vila ima besplatan wi-fi internet i parking.

PORODIČNI POPUST: BESPLATNO BORAVI JEDNO DETE DO 12g.

SPECIJALNA PONUDA 1+1 BESPLATNO.: 3. avgust - smeštaj + avion 529€

Club / vila ALEKSANDRA 1&2&3 B kat. , kompleks od tri apartmanske kuće, funkcionalno raspoređene u sopstvenom velikom vrtu sa negovanom travom. Smeštene su neposredno uz glavnu ulicu u delu Dasije sa najlepšim plažama od kojih su udaljene 500m i nedaleko od plaža letovališta Ipsos. Okružene zelenilom, pružaju mir i odmor iako se nalaze u urbanom delu letovališta. Vile imaju besplatan wi-fi internet.

foto: Promo

Vila NELLY A kat. sa bazenom, smeštena na samoj plaži Kalamiona, do koje se prelazi lokalni put, u centru Kasiopija. Vila je udaljena 150 m od centra gradića i turističke luke i šetališta sa brojnim restoranima i kafeterijama.

SPECIJALNA PONUDA 1+1 BESPLATNO.: 3. avgust - smeštaj + avion 559€

SPECIJALNA PONUDA 2+2 BESPLATNO.: 3. avgust - smeštaj + avion 1009€

Vila SOTIRIS A kat.  je prelepa vila u centru Kasiopija, udaljena 100 m od glavnog trga sa šetalištem pored turističke luke sa brojnim prodavnicama, marketima, restoranima, kafeterijama od kojih neki rade celu noć. Neposredno do vile nalazi se veliki uslužni bazen sa delom za decu, koji mogu koristiti gosti vile uz konzumaciju kafe ili pića. Udaljenost od najlepše plaže Bataria je ne više od 300 m, a gradske plaže Kalamionas 200 m.

SPECIJALNA PONUDA 1+1 BESPLATNO : 3. avgust - smeštaj + avion 529€

SPECIJALNA PONUDA 2+2 BESPLATNO.: 3. avgust - smeštaj + avion 989€

Vila LIMANI A kat. je elegantna vila sa bazenom, smeštena u centru Kasiopija, iznad same obale u blizini turističke luke i šetališta sa brojnim restoranima i kafeterijama. Najlepša plaža – Bataria, jedna od brojnih u Kasiopiju, udaljena je samo 200 m.

PORODIČNI POPUST: BESPLATNO BORAVI JEDNO DETE DO 18g.

SPECIJALNA PONUDA 1+1 BESPLATNO: 3. avgust - smeštaj + avion 489€

Specijalne ponude turističke agencije Belvi Travel, možete videti na www.belvi.rs, ponude se odnose na autobuske i avionske aranžmane za najtraženije destinacije ovog leta.

Detaljnije informacije o ponudi možete dobiti pozivom na: 011 32 23 300

(Promo tekst - Foto: Promo)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...