STEFANOVIĆ: Posao u MUP za 2.000 polaznika centra u Sremskoj Kamenici (FOTO)
Foto: Beta/Dragan Gojić

Promocija

STEFANOVIĆ: Posao u MUP za 2.000 polaznika centra u Sremskoj Kamenici (FOTO)

Društvo -
1 / 12 Foto: Beta/Dragan Gojić

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović najavio je danas da će tokom ove i naredne godine 2.000 polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici biti primljeno u MUP.

foto: Beta/Dragan Gojić

Prisustvujući promociji 15. klase polaznika tog centra u policajce pripravnike, Stefanović je najavio da će 136 polaznika te klase u narednih nekoliko dana stupiti u redove policije.

"U ovoj i narednoj godini zaposlićemo 2.000 policajaca iz Centra za osnovnu policijsku obuku, kao i diplomce Kriminalističko-policijske akademije. To pokazuje našu opredeljenost da popunimo redove policije tamo gde u prethodnih desetak godina to nije bio slučaj", rekao je Stefanović a preneo MUP.

foto: Beta/Dragan Gojić

Ministar je kazao da je zapošljavanje polaznika Centra "nastavak rada na podmladjivanju policijskog kadra i njihovom stručnom osposobljavanju".

"Ove nove generacije policije, uveren sam, učiniće sve da naša zemlja bude bezbednija i sigurnija i verujem da možemo da se oslonimo na policiju kao kičmu sistema u borbi protiv korupcije i kriminala", rekao je Stefanović.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Beta/Dragan Gojić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track