FESTIVAL KULTURE MLADIH ZVEZDARIJADA: Besplatni programi za decu i mlade
Foto: Beo Info

tradicionalno

FESTIVAL KULTURE MLADIH ZVEZDARIJADA: Besplatni programi za decu i mlade

Društvo -

Cilj Zvezdarijade je i međusobno upoznavanje i druženje. Sve radionice vode poznati stručnjaci u oblasti kulture, a realizovaće se tokom marta i aprila u zvezdarskim srednjim školam

Ovogodišnja tradicionalna manifestacija Zvezdarijada biće održana od 6. marta do 16. aprila. Ovaj festival kulture pruža mogućnost mladima da učestvuju u različitim aktivnostima, stiču znanja i veštine iz različitih oblasti kulture, promovišu svoje talente i razvijaju kreativnost.

Cilj Zvezdarijade je i međusobno upoznavanje i druženje. Sve radionice vode poznati stručnjaci u oblasti kulture, a realizovaće se tokom marta i aprila u zvezdarskim srednjim školama.

Za polaznike ovih kratkih i zanimljivih obuka obezbeđeni su sertifikati. Svi programi su besplatni za decu i mlade od 15 do 25 godina i svi imaju jednako pravo i dostupnost za učešće u programima manifestacije, bez diskriminacije i izdvajanja po osnovu pola, socijalne, kulturne, etničke, religijske ili druge pripadnosti, mestu boravka, materijalnog ili zdravstvenog stanja, teškoća i smetnji u razvoju i invaliditeta.

Kurir.rs/ B. T. Foto: BeoInfo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track