JUPOL PUTUJE JUPOL POVEZUJE: JUPOL će proputovati region i povezati milione lojalnih korisnika
Foto: Promo

JUPOL PUTUJE JUPOL POVEZUJE: JUPOL će proputovati region i povezati milione lojalnih korisnika

Društvo -

Kompanija JUB će obeležiti veliki jubilej - 50. godišnjicu brenda JUPOL proslavama rođendana na svim tržištima na kojima posluje preko svojih zavisnih preduzeća. Za ovu priliku JUB je opremio vozilo Nissan Navara sa JUPOL kantom, koje ima u planu posete mnogih gradova širom regiona. Auto će nositi dobre želje, misli i sreću onima kojima je to najpotrebnije.

Početak proslave JUB će započeti 21. marta, prvog dana proleća, kada JUPOL počinje svoje putovanje kroz Severnu Makedoniju, odakle će nastaviti svoj put i u aprilu na tržištima: Crna Gora, Srbija i Bosna i Hercegovina. U maju će putovati kroz brojne gradove u Hrvatskoj, Mađarskoj, Slovačkoj i Češkoj, a nakon skoro 2 meseca putovanja i pređenih 5000 km, početkom juna završiće putovanje u Sloveniji.

foto: Promo

Na ovom putu svako ko bude pratio JUPOL putovanje kroz svoju zemlju, moći će da oda priznanje za dosadašnja ostvarenja i rezultate, da napiše čestitku, ili čestita rođendan putem JUB web stranice.

Sve čestitke i poruke biće prikupljene na web stranici www.jupol50.rs, a najzanimljivije ćemo preko društvenih mreža podeliti pod oznakom #JUPOL50.

JUPOL auto će proći kroz sva ona mesta gde JUPOL boje već decenijama osvežavaju boje našeg životnog okruženja i zaustaviće se u svakoj zemlji na važnim trgovačkim mestima. JUB će organizovati razne proslave na ovim lokacijama, na kojima će se uključiti sva zainteresovana javnost iz lokalne i šire okoline, i koje će biti propraćene atraktivnim igrama, kreativnim radionicama, društvenim okupljanjima i rođendanskom tortom.

U Srbiji će JUPOL auto proći i pozdraviti stanovnike sledećih mesta:

10. 4. Putovanje kreće iz Prijepolja (MPO MB Baković) putem Priboja (DEKOR Company doo.), preko Zlatibora do Požege (MPO PUNA KUĆAdoo), 11. 4. Proslavu održavamo u Kraljevu (u MPO Duga COLOR doo) a 12.4. JUPOL je u Kragujevcu (MPO DAM doo), 13. 4. pa Pirotu (MPO CHEMOTRADE doo)i 14. 4. posetićemo Niš (POBEDA MIT doo), 15. 4. Negotin (MPO ALTA VOJE doo, MPO VLADEJIĆ doo, 16. 4. JUPOL je u Beogradu (VPO ROMA COMPANY doo). 17. 4. JUPOL stiže u Obrenovac (MPO JUANA doo), 18. 4. u Novi Sad JUPOL stiže u (VPO DOMENA doo, MPO ROTOR doo i MPO ILI BOJAdoo) 19. 4. u Subotici u (MPO VENEX COMPANYdoo i VISA PROM doo).

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track