Najnovije vesti

SRPSKA PRINCEZA SVEDOČI O ZLODELIMA OPASNE SEKTE: Unuka Jelisavete Karađorđević na sigurnom! Izvučena iz bizarnog kulta
Foto: EPA

Pravda

SRPSKA PRINCEZA SVEDOČI O ZLODELIMA OPASNE SEKTE: Unuka Jelisavete Karađorđević na sigurnom! Izvučena iz bizarnog kulta

Društvo

Ovo je dobra vest, šteta što je Alison čekala celu godinu da to učini. Indija je srećna što se bliži kraj ove sage. Verovatno će i ona morati da bude svedok na suđenju, ali ne znam kada. Indija nije optužena ni za šta, rekla je Jelisaveta ekskluzivno za Kurir

Srpskoj princezi Jelisaveti Karađorđević i njenoj porodici koja je prošla kroz veliku dramu konačno je laknulo, jer će glumica Alison Mek, žena koja je zlostavljala princezinu unuku Indiju Oksenberg, konačno biti iza rešetaka!

- Ovo je dobra vest, šteta što je Alison čekala celu godinu da to učini. Indija je srećna što se bliži kraj ove sage. Verovatno će i ona morati da bude svedok na suđenju, ali ne znam kada. Indija nije optužena ni za šta - rekla je Jelisaveta ekskluzivno za Kurir.

Princeza Karađorđević nam se pre nekoliko meseci pohvalila da je unuku izvukla iz bizarnog kulta. Navela je da je Indija dobro, da je svesna svega i da počinje novi život, kao i da tokom borbe nije bilo nimalo lako.

Težak kamen s grudi pao je i Jelisavetinoj ćerki i Indijinoj majci Katarini Oksenberg.

- Vest o priznanju krivice Alison Mek dolazi kao potpuna mera zadovoljstva i olakšanja. Više niko od dece i mladih neće biti meta, zloupotrebljen ili napadnut od manipulativnog zločinačkog kulta. Alison se konačno probudila, ali po koju cenu. Ova žena je imala svet nadohvat ruke i sada se suočava sa zatvorom - reagovala je glumica Katarina Oksenberg na vest da je Alison Mek, poznata po ulozi u seriji "Smolvil", priznala krivicu za optužbe koje se tiču njenog učešća u zloglasnom kultu Neksijum.

- Alison je morala biti zaustavljena. Ono u čemu je učestvovala bilo je opasno i kriminalno - rekla je Oksenbergova, koja se sedam godina borila da ćerku Indiju izvuče iz kandži zloglasne sekte Neksijum (NXIVM), čije su vođe Kit Ranijer i Alison žigosale, izgladnjivale i primoravale članice na seks.

Mladoj srpskoj princezi Indiji je zbog lošeg načina života u tom "tajnom sestrinstvu" počela da opada kosa, drastično je smršala, nije imala menstruaciju godinu dana. Porodica nikako nije mogla da je urazumi, a Indija je odbijala svaki kontakt sa majkom Katarinom. Srećom, uspela je da ih pomiri Jelisaveta Karađorđević.

Glumica Alison Mek odgovorna je za sve što je mlada srpska princeza Indija preživela u Neksijumu, jer je po svemu sudeći bila njen i Kitov lični seksualni rob. Alison je optužena za seks-trafiking i zaveru, kao i za regrutovanje devojaka, a ukoliko bude osuđena po svim optužbama, preti joj 15 godina zatvora! - Veoma mi je žao žrtava ovog slučaja. Žao mi je što sam se držala pogrešnog učenja Kita Ranijera - rekla je Alison i priznala krivicu za ucenu, iznudu i prisilan rad.

Brojke

  • 27 godina ima srpska princeza Indija
  • 20 godina postoji kult Neksijum
  • 7 godina je Indija bila članica kulta

Vođa iza rešetaka Preti mu doživotna robija

Vođa opasnog kulta Neksijum Kit Ranijer ranije se izjasnio da nije kriv za optužbe u ovom slučaju. Odbačen mu je zahtev za kauciju i ostaje iza rešetaka do 29. aprila, kada mu počinje suđenje o seksualnoj trgovini. Suočen je sa istim optužbama kao glumica Alison Mek. Ako Ranijer bude osuđen po svim optužbama, preti mu doživotni zatvor.

O sekti Neksijum - Predstavljaju se kao program za samounapređenje - Zainteresovanima se obraćao lider kulta Kit Ranijer - Polaznicima traže da iznesu kompromitujuće činjenice o sebi kojima ih ucenjuju - Organizacija se naziva i DOS ("dominantan nad robom", prim. prev.) - Prema svedočenjima, Kit je seksualno zlostavljao svaku članicu - Tokom inicijacije žene su u predelu genitalija žigosane inicijalima vođe - Članice nisu smele da jedu više od 500-800 kalorija dnevno - Članovi sekte podvrgavaju se psihičkom i fizičkom nasilju

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...