Najnovije vesti

POPLAVLJENI PUTEVI NA ZAPADU SRBIJE SADA PROHODNI: Na nekim deonicama kolovozi oštećeni, ima zaostalog blata i mulja
Foto: Youtube Printscreen

AMSS

POPLAVLJENI PUTEVI NA ZAPADU SRBIJE SADA PROHODNI: Na nekim deonicama kolovozi oštećeni, ima zaostalog blata i mulja

Društvo

BEOGRAD - Državni putevi koji su bili poplavljeni na području Arilja, Požege, Guče, Kraljeva, Knića, Ivanjice i Sjenice, sada su prohodni, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Na pojedinim deonicama je kolovoz oštećen ili ima zaostalog blata i mulja, što otežava i usporava saobraćaj.

Jedini državni put koji je i dalje neprohodan je put na ulasku u naselje Veliko Laole na putu Petrovac na Mlavi - Svilajnac, zbog izlavanja reke Bosur.

Kako navode u AMS S, postoji jedan broj lokalnih i opštinskih puteva koji su zbog poplava oštećeni i još neprohodni.

Promenljivo vreme donosi i promenljive uslove vožnje od suvih i vlažnih do mokrih kolovoza, navode u AMSS.

U naredna četiri sata u većini mesta biće suvo, samo se ponegde kratkotrajna slaba kiša, a na severu Banata i Bačke pljuskovi i grmljavina.

U popodnevnim satima se očekuju povremeni pljuskovi, a na putevima pored reka u kotlinama i preko planinskih prevoja i magla i sumaglica.

Na naplatnim stanicama u Srbiji nema zadržavanja, a prema poslednjim informacijma Uprave granične policije zadržavanja na izlazu na graničnom prelazu Kotroman je 30 minuta.

Vozila na teretnim terminalima na izlazu na Batrovcima čekaju 180 minuta, Bačkoj Palanci 120 minuta, Kelebiji 180, Horgošu 240 minuta.

AMS S navodi da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske i da tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

(Kurir.rs/Tanjug)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...