DRŽAVNA STARLETA, POŠTO JE PIJANA OLUPALA 3 AUTA, OTIŠLA U LUKSUZNI HOTEL! Dok su je muž i deca čekali kod kuće, Dušica se SNIMALA U APARTMANU: Krevet je prelep...
Foto: Printscreen Facebook

NAPRAVILA OPŠTI HAOS

DRŽAVNA STARLETA, POŠTO JE PIJANA OLUPALA 3 AUTA, OTIŠLA U LUKSUZNI HOTEL! Dok su je muž i deca čekali kod kuće, Dušica se SNIMALA U APARTMANU: Krevet je prelep...

Društvo -

Dušica Jevđenović Zarubica (27), poznata kao državna starleta, koja je u četvrtak svojim „mercedesom“ na Bulevaru Zorana Đinđića kod broja 112 izgubila kontrolu i udarila tri parkirana automobila, posle udesa se nije vratila kući

Dušica je nastavila da banči u luksuznom beogradskom hotelu „Hilton“, saznajemo od dobro obaveštenih izvora! Ona je u hotelu iznajmila luksuzni apartman i nastavila da se provodi, dok su je dvoje dece i suprug uzaludno čekali kod kuće

- Kada se posle 13 sati boravka u policijskoj stanici Savski venac jedva otreznila, dala je izjavu i zapucala pravo u hotel. Za to vreme, njen suprug čuva njihovu ćerku i njenog sina iz prvog braka. Ona ih je zvala i obećala da će doći kući, ali to nije učinila - kaže naš sagovornik.

Starleta je u hotelu snimila video i objavila ga je na svom Instagram nalogu, opisujući ambijent u kojem boravi.

foto: Printskrin/Facebook

- Prelepa je soba, krevet… Ne volim da pričam, ali čisto da ne ćutim. Šesti sprat je, vidi se grad Beograd. Nije loš pogled, tako da ću se, sve u svemu, lepo odmoriti - pohvalila se Dušica.

Kako saznajemo, državna starleta, koja ima dete sa političarom, navikla je da živi na visokoj nozi.

- Voli da se lepo obuče, ali i da dosta popije. Nikako ne uspeva da se odvikne od tog poroka, a kada se obeznani, spava i po dva dana. Zbog toga je izazvala karambol i oštetila svoj „mercedes“ od 11.000 evra. Osim toga, moraće da plati štetu za tri automobila - „reno lagunu“, „tojotu jaris“ i „tiguan“ - kaže naš izvor.

Prema saznanjima našeg lista, Dušica je incident izazvala dok je njen suprug Milivoje Zarubica bio na putu.

- Oni koji su Dušicu videli u hotelu ispričali su „da nije bila sva svoja“. Ne zna se s kim se provodi u hotelu, u kojem noćenje košta 150 evra, dok noćenje u apartmanima na višim spratovima košta od 250 do 300 evra - dodaje naš sagovornik.

Dušica je 29. avgusta oko 18.30 izazvala karambol i završila u pritvoru. Utvrđeno je da je u krvi imala čak 1,95 promila alkohola, a na trežnjenju je provela više od 13 sati. Njen suprug je odmah poslao advokata, u čijem je prisustvu saslušana.

- Moraće da plati štetu jer je evidentno šta je napravila! Mora i da ostavi alkohol, da se ovakve scene ne bi ponavljale - navodi naš izvor.

Kurir.rs/Alo/Danica Ćuruvija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track