Najnovije vesti

NESTAO ČASLAV (24) IZ VRANOVA KOD SMEDEREVA: Pre nestanka drugu poslao OVU PORUKU i od tada mu se gubi svaki trag! Policija traga za mladićem (FOTO)
Foto: Facebook Printscreen

apel ZA POMOĆ

NESTAO ČASLAV (24) IZ VRANOVA KOD SMEDEREVA: Pre nestanka drugu poslao OVU PORUKU i od tada mu se gubi svaki trag! Policija traga za mladićem (FOTO)

Društvo

Časlav Živojinović (24) iz sela Vranovo kod Smedereva nestao je u utorak, 29. oktobra, oko 10 sati i 30 minuta, kada je automobilom otišao od svoje kuće, i od tada se ne javlja.

Nestanak je policiji prijavljen istog dana u popodnevnim časovima.

- Nestanak je prijavio njegov stariji brat, nakon čega su preduzete sve neophodne mere za ovakve slučajeve, raspisana je centralna objava za nestalim licem i o tome obaveštene sve policijske uprave na teritoriji Srbije. Za sada nema novih saznanja niti informacija da je negde pronađen – potvrđeno je u PU Smederevo.

Nezvanično, Časlav je u utorak pre podne, bratu i ocu sa kojima živi, rekao da ide do grada u banku. Odvezao se u automobilu „ford fokus“, ali se nije vratio kući, kada se porodica uznemirila i prijavila nestanak.

foto: Printscreen Facebook

- Poslao mi je samo poruku u kojoj me moli da mu čuvam brata i oca, to je sve što mogu da kažem – navodi mladić koji se predstavio kao Miljan, čiji je kontakt podeljen uz sliku nestalog Časlava na društvenim mrežama, uz apel za pomoć i informaciju o tome gde se nalazi.

Časlav je nakon oproštajne poruke seo u automobil i od tada mu se gubi svaki trag, i gasi telefon.

Meštani i policija iz okolnog sela su pretraživali njive šume, i vikendice koje se nalaze blizu sela kod reke Morave.

-Bilo je nekih dojava, da je viđen u Smederevu kod OŠ „Dimitrije Davidović“, pa navodno u selu Mihajlovac, pa u Kovinu, ali se ispostavilo da nijedna od njih nije tačna. Prošlo je dva dana, a ne znamo ništa o njemu – navodi ovaj mladić.

Inače, Časlav živi sa ocem koji je bolestan i starijim bratom u Vranovu, a nakon razvoda, njegova majka odselila se u neko mesto u Banatu.

(Kurir.rs/smederevskenovine.rs/Informer)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...