DRŽAVA SRBIJA POZIVA NA KUPOVINU STANA POD POVOLJNIJIM USLOVIMA: Evo u kojim su gradovima i ko ima pravo da se prijavi!
Foto: AP/Ilustracija

podnošenje prijava

DRŽAVA SRBIJA POZIVA NA KUPOVINU STANA POD POVOLJNIJIM USLOVIMA: Evo u kojim su gradovima i ko ima pravo da se prijavi!

Društvo -

BEOGRAD - Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja objavilo je poziv za podnošenje prijava za kupovinu stana pod povoljnijim uslovima u Kragujevcu, Kraljevu, Nišu, Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici i Vranju, koji će trajati 30 dana.

Poziv je namenjen državljanima Srbije, pre svega borcima, porodicama palih boraca, ratnim i mirnodopskim vojnim invalidima, a koji nemaju rešenu stambenu potrebu ili imaju neodgovarajući stan.

Zainteresovani građani koji spadaju u te kategorije, sve informacije o ovom pozivu za kupovinu stana po povoljnijim uslovima mogu naći na sajtu resornog ministarstva.

Isplate korisnicima prava boračko-invalidske zaštite

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja isplatiće sve pripadajuće razlike za 2019. godinu korisnicima prava boračko - invalidske zaštite. To je rečeno na sastanku državnog sekretara Ministarstva za rad Nenada Nerića s predstavnicima udruženja iz oblasti boračko - invalidske zaštite. Na sastanku je razmatrana isplata pripadajućih razlika za 2019. godinu korisnicima prava iz oblasti boračko - invalidske zaštite, budući da je veliki broj članova boračkih udruženja postavio pitanje o isplati, saopštilo je to ministarstvo.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track