ZASTRAŠUJUĆE! DECU PREKO MAKEDONIJE ŠVERCUJU U ALABAMU: Kapetan Dragan izneo jezive podatke o pedofilima (VIDEO)
Foto: Printscreen Tv Happy

užas

ZASTRAŠUJUĆE! DECU PREKO MAKEDONIJE ŠVERCUJU U ALABAMU: Kapetan Dragan izneo jezive podatke o pedofilima (VIDEO)

Društvo -

Urednica i voditeljka Jovana-Jeremić Milošević ugostila je u jutarnjem programu na TV Happy Kapetana Dragana, stručnjaka za bezbednost Sašu Borojevića, Stevana Đokića, i Vladimira Arsića, pisca romana Osinje gnezdo,

Urednik i voditelj Jovana Jeremić
Urednik i voditelj Jovana Jeremićfoto: Printscreen

U emisiji su izneti šokantni podaci o trgovini decom i pedofiliji koja je prisutna i u Srbiji, kao i o međunardnom lancu trgovine decom. Istaknuto je i da se deca iz Srbije, preko Severne Makedonije šalju u američku državu Alabamu, gde je dozvoljeno surogat majčinstvo, a da je cena celo tog aranžmana oko 33.000 evra,

Na taj način se deca predaju na usvajanje, ali zastrašuje podatak da oko 60% dece koja završe u lancu pedofijlije i dečje prostitucije, potiče iz hraniteljskih porodica.

Kapetan Dragan je istakao da je po njemu Katolička crkva jedna od najvećih pedofilskih organizacija, a da pedofile treba strogo nadzirati i kontrolisati.

Kapetan Draga je između ostalog ispričao jedno njegovo iskustvo dok je boravio u zatvori:

- Dok sam bio u zatvoru, pojavila se jedna osoba čije je ime Antun Katić. Momak 36 godina, Hrvat po nacionalnosti, u punoj snazi, visok, primamljiv ženama, počeo je priču Kapetan Dragan.

Ilustracija
Ilustracijafoto: PrintScreen TV Happy

Dalje navodi da su tog momka svi brzo prihvatili. Rekao je da je završio u zatvoru zbog prodaje marihuane maloletnicima, za to je okrivio ženu i sina i da on robija umesto njih.

- Međutim, ja sam u ovom slučaju s Antunom sumnjao u takav scenario pa sam otvorio njegov dosije i šokirao sam se - devojčica je imala 12 godina a s njom je opštio dve godine! Kasnije, Antun je došao s pričom da je o meni čuo razne priče i da bi mi dao veliku sumu novca da ja ubijem tu devojčicu, koju je pogrdnim imenom nazvao, jer je ona jedini svedok. Mislio sam da se šali, fantazira. Posle par dana, sa osmehom na licu mi je rekao da mu ne treba moja pomoć, da je stvar sređena, i da će je smaknuti, jer izlazi iz zatvora. U dosijeu sam video da je ubijao i ranije. Klupko se odmotalo kada je advokat došao pa sam dobio saznanje da je Antun svojom ubedljivošću svojevemeno naterao i policiju da poveruje u njegovu nevinost, iako je njegova supruga sve razotkrila i prijavila ga. On je njih ubedio pa su ga pustili kući. Međutim, ima Boga, napravio je grešku. Na laptop računaru koji je odneo na popravku kasnije, imao je porno-film koji je snimao s tom devojčicom, te je dečko koji je vršio popravku slučajno našao video. Tako su ga konačno uhapsili - navršava priču Kapetan.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track